Canvas riem Inkorten – Simpel op maat !

Canvas riem inkorten

Een canvas riem inkorten is gemakkelijk met behulp van het Safekeepers 5 stappen schema.

Benodigdheden: Kleine schroevendraaier en een schaar.

Stap 1.

Knip je riem op de gewenste lengte en doe de gesp weer dicht.

Veel plezier met de slimme canvas riem van Safekeepers.

Heuptasje

Een heuptasje draag je natuurlijk op je heup. Hierdoor zijn al je persoonlijke spullen veilig bij je achter een rits. Dit is handig als je op reis gaat. Je wilt dan namelijk niet dat je deze belangrijke spullen kwijt kan raken. Een heuptasje is een plek waar jij makkelijk bij kan maar iemand anders kan er niet zo makkelijk bij. Wij hebben een aantal hele mooie heuptasjes die jouw belangrijke spullen zullen bewaken.

Protect your personals

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een buideltasje draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Dit is natuurlijk handig als je gaat reizen of een dagje naar een drukke locatie gaat zoals bijvoorbeeld een festival.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.