De 5 eigenschappen die elke dames portemonnee nodig heeft

De 5 eigenschappen die elke dames portemonnee nodig heeft

Veel vrouwen houden van een mooie & ruime portemonnee. Ze hebben vaak heel veel verschillende pasjes, veel bonnetjes of willen ze er andere belangrijke producten in kwijt. Maar wat is nou het beste wat een portemonnee kan hebben? Wij hebben voor jou vijf eigenschappen op rijtje gezet van wat wij belangrijk vinden aan een damesportemonnee.

Eigenschap 1 – Veel pasjes

Bijna elke vrouw heeft veel pasjes. Ze komen overal vandaan. Van de Albert Heijn tot aan de ICI Paris. Het is dan heel belangrijk voor een vrouw om al die pasjes op één plek te hebben. Zo laat je je pasjes ook niet rondslingeren in bijvoorbeeld je tas of je jaszak. Maar dat kan alleen als je veel ruimte voor pasjes hebt in je portemonnee.

Onze Malta dames portemonnee heeft ruimte voor meer dan 25 pasjes! Hier kan je zeker al je pasjes in kwijt zodat je ze allemaal op een plek hebt.

Portemonee-dames-bruin-1109-Malta

Eigenschap 2 – Ruimte voor een telefoon

Wat veel vrouwen tegenwoordig ook heel handig vinden is om hun telefoon in de portemonnee te doen. Stel dat je bijvoorbeeld een jurkje aan hebt zonder zakken, dan moet je je telefoon toch ergens laten. Het is dan super handig om deze in je portemonnee bij je te houden. Zo heb je minder kans op dat hij valt op de grond of wordt gestolen. En het belangrijkste is natuurlijk dat je ook al je pasjes en je telefoon op een veilige plek hebt.

Meerdere Safekeepers dames portemonnees hebben ruimte voor een telefoon, maar de bekijk de portemonnees is daaronder onze favoriet. Ruimte niet groter dan voor een iPhone 8 of Samsung S8.

Eigenschap 3 – Een polsbandje

Het hebben van een polsbandje aan je portemonnee is handig en ook veilig. Zo kan je je portemonnee handig aan je pols vastmaken. Er is dan minder kans op dat je portemonnee gesloten wordt. Ook heb je de portemonnee steviger vast in je hand en je kan hem gemakkelijker met je meedragen.

Een mooie portemonnee met een handig polsbandje is de Bekijk de portemonnee dames.

Eigenschap 4 – Ruim

Naast dat een portemonnee ruim moet zijn voor pasjes is het ook handig dat je meer kwijt kan in je portemonnee. Bijvoorbeeld briefgeld, muntgeld, bonnetjes, kleine spaarkaarten, sleutels of misschien zelfs wel meer pasjes.

In onze ruime, compacte safekeepers portemonnees is er een speciaal vak waar je je belangrijke sleutels in kwijt kan.

Eigenschap 5 – Mooi

Als laatste is het heel belangrijk dat een portemonnee mooi blijft. Het kan een belangrijke accessoire zijn. Zoiets moet toch langer mee kunnen Alle safekeepers portemonnees zijn gemaakt van echt leer.

De mooiste, leren portemonnees vinden wij de bekijk de portemonneesen de Bekijk de portemonnee dames.

Bekijk hier alle damesportemonnees

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers