advocatentas

Advocatentas

Een luxe advocatentas nodig voor je werk als advocaat of notaris? De laptoptassen  van safekeepers zijn hier meer dan geschikt voor. We hebben een dunne platte variant die te gebruiken is als schrijfmap maar we hebben ook een grotere laptoptas waar een 17 inch laptop in kan of een or ordner map in past.   Beide modellen zijn stijlvol en geschikt voor zakelijk gebruik.

De Vigo 13 inch laptoptas is beschikbaar is Zwart en Cognac.

De Lisboa laptoptas is  beschikbaar in Zwart, Donkerbruin, Grijs en Cognac

advocatentas
advocatentas

Laptoptas zakelijk

In een laptoptas draag je natuurlijk je laptop . Maar zakelijk is het belangrijk dat dit er chic en luxe uitziet. Een tas die niet misstaat bij je zakelijke outfit.   Je wilt eigenlijk een tas die je goed kan gebruiken voor je werk en waar je niet over hoeft te denken. Onze Vigo en Lisboa laptoptassen zijn hier uitermate geschikt voor. De bekijk de leren schrijfmap hier is ook geschikt om te gebruiken als schrijfmap maar je laptop van 13 Inch past hier ook in. Daarnaats kun je deze mooie platte dunne tas ook als schoudertas gebruiken. Onze Gebruik de schrijfmap als laptop tas is iets groter, hier past maximaal een 17 inch laptop in of een odner map. Super handig voor als je vaak veel belangrijke documenten mee moet nemen.

Protect your personals

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een onze laptoptassen advocatentas draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Er zitten namelijk vakjes in deze laptoptassen die RFID protected zijn. Hier kunnen skimmers niet bij.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.

Bekijk hier onze laptoptassen op Pinterest