Waarom de Dublin onze best verkochte portemonnee is…

Waarom de Dublin onze beste portemonnee is!

De beste portemonnee, de Dublin, is zeker favoriet bij onze Safekeepers klanten. Deze portemonnee is heel erg handig. Hij is ruim, RFID protected en ook nog eens gemaakt van 100% echt, mooi leer. Er zitten heel veel goede voordelen aan deze portemonnee. Wij hebben hieronder 5 reden gezet, waarom de Dublin de best verkochte portemonnee is.

Reden 1 – Pasjes

De Dublin heeft ruimte voor minstens 13 pasjes. Er zijn 6 speciale vakken voor pasjes. Daarnaast zijn er nog 4 vakken waar er meerdere (1, 2 en misschien wel 3) pasjes in kunnen. Er is ook nog een doorzichtig vak voor een rijbewijs of OV-chipkaart. In een van de vakken voor briefgeld is er nog speciaal plaats voor pasjes. Hier kan je bijvoorbeeld hele belangrijke pasjes in doen, zoals je creditcard of je pinpas. De Dublin is RFID protected dus je pasjes zijn extra goed beschermd tegen skimmen!

Reden 2 – Kleur

Deze portemonnee hebben we in de kleuren zwart en bruin. Hij is gemaakt van echt leer. Hierdoor blijft de kleur mooi en gaat de portemonnee ook langer mee. Ze zijn voor dagelijks gebruik. Ook passen ze overal goed bij. Als je meer van een basic portemonnee houdt, dan past de zwarte Dublin goed bij je. Maar als je meer van een authentieke look houdt en de kleur van echt leer wil zien, kan je kiezen voor de bruine Dublin.

Reden 3 – Vakken

In totaal zijn er 9 vakken in de Dublin. In 4 daarvan kunnen vooral pasjes. Maar er is zeker ook ruimte voor andere producten. Er zit een groot muntvak in. In het midden van de portemonnee zit ritsvak. Hier kan je aan beide kanten producten in doen. Dat kunnen pasjes zijn of bijvoorbeeld belangrijke notities of spaarkaarten. Er zitten ook nog 2 grote vakken in voor briefgeld en bonnetjes. In het achterste vak zit nog een extra ritsvak. Hier kan je ook belangrijke pasjes, notities, spaarkaarten of bonnetjes in kwijt.

Reden 4 – Veilige kettingen

De Dublin portemonnee is ook te combineren met onze veilige kettingen. Er is aan de zijkant van de portemonnee een speciaal ringetje waar de de ketting aan vast kan maken. We hebben twee veilige kettingen. Ze zijn allebei gemaakt van echt metaal, waardoor ze extreem sterk zijn. De korte Victorinox ketting kan je vastmaken aan je riem. Zo kan de portemonnee veilig in je broekzak worden gedaan zonder dat deze gestolen kan worden. Onze andere, langere, ketting is ook van het merk Victorinox kan aan de Dublin. Omdat deze ketting langer is, kan je de portemonnee ook in je achterzak. Deze moet je op dezelfde manier vastmaken aan de portemonnee. Deze ketting zou je ook nog aan je tas vast kunnen maken, en dan de portemonnee in je tas doen. Allebei de kettingen zorgen ervoor dat je de beste portemonnee niet gestolen kan worden uit je broekzak, achterzak of tas.

Reden 5 – Achterzak

Door de grote van de beste portemonnee, past hij goed in de achterzak van je broek.  Zo kan je de Dublin altijd bij je hebben/bij je dragen. Hij past ook in je broekzak. In een bijvoorbeeld een pantalon zit de portemonnee wat strakker, maar het past wel.

De afmeting van de Dublin is: 12 x 9,5 x 2 CM

Portemonnee achterzak

Koop de Dublin Portemonnee hier

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers