Broek ketting

Broek ketting

Een broek ketting is handig om je portemonnee veilig te houden. Door een veilige (broek) ketting kan je portemonnee niet gestolen worden. Je maakt de veilige ketting vast aan je portemonnee, vervolgens aan je broek/tas/riem en dan stop je de portemonnee veilig in je zak of tas. Ze zijn veilig, staan stoer en houden zakkenrollers uit de buurt.

Victorinox riemketting
broek ketting portemonnee Victorinox

Safety first!

Waar het bij deze broek ketting allemaal om gaat is veiligheid. Onze veilige ketting zijn van het merk Victorinox. Ze zijn gemaakt van echt metaal, daardoor zijn ze extreem sterk. Je kan ze aan de ene kant vastmaken je riem, broek of je tas. En aan de andere kant aan een portemonnee. Doordat ze zo extreem sterk zijn zitten ze super goed vast. Hierdoor kan je portemonnee niet gesloten worden want je portemonnee zit aan jou vast. Weg met die zakkenrollers!

Combineren met portemonnees

Deze broek ketting is te combineren met portemonnee van Safekeepers. We hebben veel verschillende model, maten en kleuren. Voor elke man zit er wel een mooie portemonnee bij die te combineren is met een broek ketting. Je kan gaan voor onze Dublin. Deze is ruim en met een broek ketting kan deze goed in kontzak. Of wil je graag een veilige portemonnee voor je pasjes en je sleutels? Dan is de Glasgow mooi te combineren met een broek ketting. Er zijn nog veel meer portemonnees van Safekeepers die zijn te combineren met de broek ketting.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen  van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.