Buideltasje & Heuptasjes

 

De heuptasjes van Safekeepers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Met verschillende afmetingen en kleuren, kunnen wij voor elke wens het juiste heuptasje leveren ! Heb je bijvoorbeeld een buideltasje voor je vakantie op Ibiza of een leuk festival? Dan zit je goed bij Safekeepers. Met het leren heuptasje en verborgen ritsen kan je veel spulllen kwijt zonder dat je bestolen wordt . Je houdt je persoonlijke spullen dichtbij je achter een rits. Op deze manier kunnen je portemonnee en je telefoon niet meer uit je broek vallen.

Buideltasjes voor allerdaags zijn niet meer uit het modebeeld weg te denken. Ga je naar de stad of een stukje wandelen. Dan neem je de mobiel, portemonnee , hygiennegel en mondkapje alvast allemaal mee. Draag het heuptasje op de heup of om de schouder.

heuptas

Heuptasje

Een heuptasje draag je natuurlijk op je heup. Hierdoor zijn al je persoonlijke spullen veilig bij je achter een rits. Dit is handig als je op reis gaat. Je wilt dan namelijk niet dat je deze belangrijke spullen kwijt kan raken. Een heuptasje is een plek waar jij makkelijk bij kan maar iemand anders kan er niet zo makkelijk bij. Wij hebben een aantal hele mooie heuptasjes die jouw belangrijke spullen zullen bewaken.

Protect your Valuables

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een buideltasje draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Dit is natuurlijk handig als je gaat reizen of een dagje naar een drukke locatie gaat zoals bijvoorbeeld een festival.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.

  • 14,00 incl. btw
    Toevoegen aan winkelwagen