Cadeau Man 50 Jaar

Wordt je man, vriend of een kennis binnenkort tussen de 50 en de 60 jaar?

Een origineel Cadeau Man 50 Jaar is soms lastig te verzinnen. Dan hebben wij  3 verschillende, originele cadeautips voor jou hieronder gezet.

1. Leren Schrijfmap voor hem

Een leren schrijfmap met laptopsleeve is ideaal voor mannen die alles mee willen nemen, maar nooit genoeg ruimte vinden. Met deze leren schrijfmap is dat verleden tijd. Er is ruimte voor een laptop, notitieblok, pennen, mobielvak en alles afgeschermd met een stevige rits. Dit is een luxe cadeau voor hem !

Bekijk de leren schrijfmap

2. Leren sleuteletui en Portemonnee in 1

De sleuteletui is altijd handig. Wat nog handiger is, is dat deze ook gelijk als kleine portemonnee kan dienen. De sleuteletui is perfect om te dragen aan de autosleutele of aan de huissleutel. Zo heeft hij alles bij de hand. V.a. 12 Euro. 

Bekijk hier de producten

3 . Portemonnee (met veiligheidsketting)

Een cadeau waar een man altijd wat aan heeft is een portemonnee. De portemonnee is een compact design en van echt leer gemaakt. Bij deze portemonnee kan je veiligheidsketting bestellen. Deze kettingen helpen tegen zakkenrollers. Ook heeft deze een RFID Anti-Skimming technologie, hierdoor wordt de pasjes beschermt tegen skimmen. Deze portemonnee is beschikbaar in het bruin, cognac, hunter-bruin en zwart.

Bekijk hier de producten

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers