Daosman Milano riemen van Safekeepers

Bij hebben hele mooie Daosman Milano riemen in onze webshop. Het zijn hele mooie luxe, echt leren riemen. De riemen zijn gemaakt in Italië. Riemen zijn handig om een broek fijn te laten zitten. Het voorkomt het afzakken van een broek. Maar het kan ook als mooie accessoire worden gebruikt. Deze riemen zijn voor het dagelijks leven, werk of speciale gelegenheden. Met de luxe uitstraling van deze riemen, maakt het een outfit mooier.

leren riem Pantalon Rundleer riem in 3,5 cm Breed - 2 Toned - Made in Italy

De Daosman Milano riemen

De Daosman riemen zijn hele mooie, luxe riemen. Ze hebben een luxe uitstraling. Je kan de riem dagelijks gebruiken of voor wat nettere gelegenheden. De riemen zijn gemaakt van soepel rundleer. Het Italiaanse rundleer is afkomstig uit Italië en is heerlijk soepel gemaakt door verfijnde technieken die alleen Italianen bezitten . Hierdoor is de riem uiterst heerlijk te dragen en sluit hij perfect aan om uw taille.

De riemen zijn gemaakt van echt leer dus ze gaan heel lang mee. Dus je hebt er extra veel en lang plezier van. De Daosman riemen zijn geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Je kan de riem om doen naar je werk of een speciale gelegenheid. Maar je kan hem natuurlijk ook gewoon voor het dagelijks leven gebruiken.

Specificaties van de Daosman Milano riemen van Safekeepers

✓ Gemaakt in Italië

✓ Luxe uitstraling

✓ Gemaakt van echt leer

✓ Soepel leer

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen  van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.

Opzoek naar andere riemen van Safekeepers? Klik dan hier!