Paardensport en elastieken riemen, een aparte combinatie?

Paardensport en elastieken riemen, een aparte combinatie?

Er zijn een hele hoop mensen die paardrijden in ons land. Voor het paardrijden is het van cruciaal belang dat je flexibel kunt blijven terwijl je zit op de rug van je paard paard. Er moet nu eenmaal snel actie kunnen worden ondernomen bij het rijden of bij maken van sprongen. Door speciale elastieken riemen wordt dit een stuk makkelijker. Deze zorgen ervoor dat je kunt blijven paardrijden, zonder dat je in je beweging beperkt wordt door je riem. Laten we eens bekijken waarom de elastieken riemen van safekeepers zo handig zijn om in huis te hebben.

Voordelen van een elastieken riem

Het grootste voordeel van onze elastieken riemen voor bij de paardensport is al kort naar voren gekomen. Dit is het feit dat deze riemen geen obstakel meer zullen zijn bij het paardrijden. Een stugge leren riem graaft zich natuurlijk diep in je huid wanneer je een plotselinge beweging maakt. Dit is niet waar je op zit te wachten. Dankzij de elastieken riem zal de riem uitrekken waar nodig. Zo heb je nergens meer last van. Jij kunt gewoon paardrijden zoals je altijd al deed, echter hoef je je nu geen zorgen meer te maken over die vervelende riem.

 

ONTDEK HIER ALLE STRETCH RIEMEN OP SAFKEEPERS

Daar komt natuurlijk bij dat het bij een elastieken riem niet uitmaakt of je in broekmaat aankomt of afvalt. Iedereen komt wel eens een paar kilo aan, vooral na de vakantieperiode. Dankzij onze riemen hoeft dit geen probleem meer te zijn. De riemen zullen zich elke keer weer aanpassen op de afmetingen van jouw broekmaat. Door de hoogwaardige kwaliteit hoef je niet bang te zijn dat ze kapot zullen gaan. Tevens is het zo dat men bij een elastieken riem geen beschadigingen meer zal zien. Bij een leren riem zie je gelijk als er iets kapot is, je kunt de riem dan net zo goed weggooien. Bij een elastieken riem is dit nergens voor nodig, dankzij de speciale weeftechniek zal je niets van de schade kunnen zien. Dit zorgt ervoor dat je jaren lang plezier kunt hebben van jouw aankoop, wel zo prettig!

Wie zijn wij?

Waarom kiezen voor safekeepers?

Goed, je vraagt je misschien af wat nu de reden is dat je zou moeten kiezen voor safekeepers. Wij van safekeepers zijn dé aanbieder op het gebied van riemen. Hier op de site vind je alle mogelijke soorten riemen en toebehoren. Naast de elastieken riemen die voor het paardrijden kunnen worden gebruikt zijn er talloze andere soorten producten die men kan vinden. Zowel mannen als vrouwen kunnen voorzien zijn van prachtige producten, door het comfortabele materiaal is dit iets wat bij iedereen zal staan.

Neem zelf eens een kijkje in het aanbod om te bekijken welke producten er allemaal te vinden zijn in het grote assortiment van safekeepers. Met een groot scala aan producten zorgen wij ervoor dat iedereen voor een schappelijke prijs voorzien kan zijn van de hoogste kwaliteit producten. Dit maakt safekeepers dan ook tot een topkeuze voor al je mogelijke aankopen!

 

Safekeepers is een vriendelijk familiebedrijf, waar de derde generatie actief is om kwalitatieve & veilige producten te ontwikkelen. Zo zijn we genomineerd voor unieke Achterhoek werkgevers award in 2019. Lees er hier meer over

De mensen achter Safekeepers zetten zich elke dag met volle tevredenheid in op het gebied van ontwerp, product optimalisatie, aftersales en tijdige verzending van onze producten. Wij stellen hoge kwaliteit aan onze producten en communicatie met klanten, zodat u naar alle tevredenheid uw bestelling kunt doen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers