De slimste schrijfmappen van dit moment!

Welkom in het kantoor van de toekomst…

Schrijfmappen kennen we in vele kleuren en formaten. Vaak zijn al deze schrijfmappen of documenthouders gebaseerd op het standaard A4 formaat, wat we allemaal kennen van het welbekende papier. Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als je veel zaken doet en dus veel onderweg bent. Juist omdat ze zoveel zo veelzijdig zijn en de apparaten waarmee we zijn gaan werken steeds maar kleiner en kleiner geworden zijn. Het was in het verleden eigenlijk niet denkbaar, een mini computer zoals een iPad of een Macbook Air in je schrijfmap mee te nemen, echter is dit met de vernieuwde technologieën van afgelopen jaren geen probleem meer.

Geen ruimte voor onhandigheid…

Je eigen mini kantoor onder je schouder, alle zaken die je veel gebruikt moeten eigenlijk continu voor het grijpen liggen. Als zakenman of zakenvrouw kan je er niet omheen, als jij je zaken snel af wilt handelen en serieus over wilt komen bij je klanten zul je professioneel over moeten komen en is er geen ruimte voor onhandigheid. Wil je goed georganiseerd op weg gaan en alles bij de hand hebben, een schrijfmap of documenthouder biedt de oplossing.

Boordevol slimme opties en functionaliteit…

Al onze schrijfmappen en documenthouders zijn sinds kort uitbreidbaar met een slimme bluetooth keyfinder, dit kleine apparaatje is iets groter als een 2 euro munt en is een zeer geavanceerde tracker die de exacte locatie van het product onthult. Deze tracker is gemakkelijk te koppelen met uw Android of Apple telefoon door middel van een mobiele app. Koppelen gaat snel en eenvoudig, zodra de keyfinder gekoppeld is kan deze tot een afstand van 15 meter gezocht worden. Zodra het commando “ring to find” gebruikt word zal er een luide ringtone klinken die u de locatie laat weten. Omgekeerd werkt dit systeem precies hetzelfde, wanneer u de schrijfmap wel hebt maar uw telefoon zoekt drukt u de finder in en zal uw smartphone beginnen te rinkelen, zelfs als deze op stille modus ingesteld staat.

Geschikt voor Android en iOS…

Downloaden gaat snel en simpel vanuit Apple appstore of Google Play en ga direct aan de slag met deze veilige bleutooth GPS tracker, uw documenten zijn weer vindbaar, zoeken naar uw spullen is verleden tijd.

slimme schrijfmappen londen
uitbreidbaar met bleutooth tracker GPS keyfinder
Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *