Deze dames portemonnee met telefoonvak heb je in 2018 nodig!

Dames portemonnee met telefoon vak – de Porto

Veel vrouwen houden van een mooie & ruime portemonnee. Ze hebben vaak verschillende pasjes, bonnetjes of willen er andere belangrijke producten in kwijt. Maar wat is nou het beste wat een portemonnee kan hebben? Onze dames portemonnee met telefoonvak, de Porto, heeft veel voordelen waarvan een telefoonvak een heel belangrijk voordeel is.

Ruimte voor een telefoon

Het handigste aan een dames portemonnee van nu, is dat er een telefoonvak in zit. Stel dat je bijvoorbeeld een jurkje aan of je wil geen tas meenemen, dan moet je je telefoon toch ergens laten. Het is dan super handig om deze in je portemonnee bij je te houden. Zo heb je minder kans op dat je telefoon valt op de grond of wordt gestolen. En het belangrijkste is natuurlijk ook dat je al je pasjes en telefoon op dezelfde plek hebt. En daar is de Porto geweldig voor!

Ruimte niet groter dan voor een iPhone 8 of Samsung S8.

Telefoonvak voorkomt krassen

Deze dames portemonnee met telefoonvak heeft veel voordelen. Een telefoonvak in je portemonnee is super handig. Als je je telefoon in je telefoonvak doet, voorkomt dat krassen op je telefoon. Dit komt omdat de portemonnee is gemaakt van echt leer dus de telefoon er mooi in zit. Er zit niks in het telefoonvak wat krassen kan veroorzaken. Als je dus je telefoon in je telefoonvak van de Porto doet dan kan je telefoon ook niet gestolen worden en dan kan je hem ook niet laten vallen. Dus een telefoonvak voorkomt veel meer dan krassen.

Ontvang €7 kerstkorting op onze Porto portemonnee. Kortingscode: PORTO

Ontvang korting!

Een polsbandje

Het hebben van een polsbandje aan je portemonnee is handig en ook veilig. Zo kan je je dames portemonnee met telefoonvak handig aan je pols vastmaken. En je portemonnee in je hand meenemen. Er is dan minder kans op dat je portemonnee gestolen wordt. Ook heb je de portemonnee steviger vast in je hand en je kan hem gemakkelijker met je meedragen.

Belangrijkste pasjes

Bijna elke vrouw heeft veel pasjes. Ze komen overal vandaan. Van de Albert Heijn tot aan de ICI Paris. Het is dan heel belangrijk voor een vrouw om al die pasjes op één plek te hebben. Zo laat je je pasjes ook niet rondslingeren in bijvoorbeeld je tas of je jaszak. Maar dat kan alleen als je veel ruimte voor pasjes hebt in je portemonnee. In de Porto kan je je belangrijkste pasjes kwijt. Zo loop je ook niet met onnodige pasjes rond.

Ruim

Naast dat een portemonnee ruim moet zijn voor pasjes is het ook handig dat je meer kwijt kan in je portemonnee. Bijvoorbeeld briefgeld, muntgeld, bonnetjes, kleine spaarkaarten, sleutels of misschien zelfs wel meer pasjes.

Echt mooi leer

Als laatste is het heel belangrijk dat een dames portemonnee met telefoonvak mooi blijft. Het kan een belangrijke accessoire zijn. Zoiets moet toch langer mee kunnen. Alle safekeepers portemonnees zijn gemaakt van echt leer. Naarmate je de dames portemonnee met telefoonvak meer gaat gebruiken, gaat het leer meer leven. Het wordt soepeler, hierdoor voelt het ook fijn in de hand. Het leer blijft ook mooi, daardoor gebruik je je portemonnee ook langer en heb je er langer plezier van. Hierdoor heb je langer plezier van je dames portemonnee met telefoonvak, de Porto.

Ontvang €7 kerstkorting op onze Porto portemonnee. Kortingscode: PORTO

Ontvang korting!

Bekijk hier alle damesportemonnees

Over Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren. Wij ontwerpen producten voor de juiste situaties. Zo voorkom je dat je tijdens drukke evenementen gemakkelijk je belangrijke spullen kwijtraakt. In onze collectie komen dames portemonnees voor maar ook heren portemonnees die te combineren zijn met verschillende kettingen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers