Een mobiel in je nektas?

Smartphones zijn echt overal!

Of je ze nu meeneemt in je broekzak of in een tasje, smartphones kom je tegenwoordig echt overal tegen. Het is een belangrijk accessoire geworden om bijzondere verhalen of contacten dichtbij je te houden. Even een foto schieten, je laatste facebook of twitter updates bekijken, we staan er eigenlijk te weinig bij stil maar een smartphone beheerst ons leven meer dan we denken.

Veilig op reis met je smartphone?

Een smartphone kom je eigenlijk tegen in ontiegelijk veel merken en maten. Wij ontwikkelen bij Safekeepers producten die bijdragen aan de veiligheid en het beschermen van jouw kostbaarheden. Zo ontwikkelde we een nektas waar je allerlei spullen zoals een telefoon gemakkelijk in mee kunt nemen. Natuurlijk passen er veel meer spullen in onze leren nektasjes, maar een veelgestelde vraag blijft toch hoe mensen hun telefoon optimaal kunnen beschermen en gebruiken wanneer ze het nodig hebben.

Bekijk hier ons overzicht van tasjes en de bijbehorende maten. Benieuwd of jouw telefoon in de nektas past? Bekijk de telefoon tasjes vergelijker hier

Reistasjes in alle vormen en maten

We hebben over de afgelopen jaren velen soorten leren nektasjes ontworpen en gefabriceerd. Maar zoals met vele dingen blijft de smartphone markt elk jaar met nieuwe toestellen komen, om dit enigszins bij te houden proberen we bij Safekeepers snel in te springen op de vraag naar nieuwe tasjes waar natuurlijk ook de laatste mobiele telefoons in passen. Daarom hebben wij naast onze HONGKONG en FARO nu ook een groot formaat nektas waar echt elke smartphone in past. We noemen deze nieuwe nektas BARCELONA en is te bestellen in onze webshop!

De nektas voor uw Samsung Galaxy S10 en iPhone X

We hebben een lijst samengesteld van alle smartphones die over de afgelopen jaren op de markt zijn verschenen. Niet alleen zijn de telefoons slimmer geworden de afgelopen jaren, ze zijn ook een stukje groter geworden dan we in eerste instantie gewend waren. Onze nieuwe nektas is speciaal ontworpen voor mensen die hun grotere smartphones mee willen nemen. Zo neemt u moeiteloos uw Samsung Galaxy S10 en iPhone X modellen met u mee, zelfs de plus varianten!

Wie zijn wij?

Waarom kiezen voor safekeepers?

Goed, je vraagt je misschien af wat nu de reden is dat je zou moeten kiezen voor safekeepers. Wij van safekeepers zijn dé aanbieder op het gebied van riemen. Hier op de site vind je alle mogelijke soorten riemen en toebehoren. Naast de elastieken riemen die voor het paardrijden kunnen worden gebruikt zijn er talloze andere soorten producten die men kan vinden. Zowel mannen als vrouwen kunnen voorzien zijn van prachtige producten, door het comfortabele materiaal is dit iets wat bij iedereen zal staan.

Neem zelf eens een kijkje in het aanbod om te bekijken welke producten er allemaal te vinden zijn in het grote assortiment van safekeepers. Met een groot scala aan producten zorgen wij ervoor dat iedereen voor een schappelijke prijs voorzien kan zijn van de hoogste kwaliteit producten. Dit maakt safekeepers dan ook tot een topkeuze voor al je mogelijke aankopen!

 

Safekeepers is een vriendelijk familiebedrijf, waar de derde generatie actief is om kwalitatieve & veilige producten te ontwikkelen. Zo zijn we genomineerd voor unieke Achterhoek werkgevers award in 2019. Lees er hier meer over

De mensen achter Safekeepers zetten zich elke dag met volle tevredenheid in op het gebied van ontwerp, product optimalisatie, aftersales en tijdige verzending van onze producten. Wij stellen hoge kwaliteit aan onze producten en communicatie met klanten, zodat u naar alle tevredenheid uw bestelling kunt doen.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *