Elastieke Riem – 5 voordelen

elastieke riem zwart bruin

5 voordelen van de elastieke riem

Voordeel 1: Elastisch

Een van de meest belangrijke voordelen aan deze elastieke riem. Door dat de riem elastisch is, rekt deze goed mee. Deze riem is uitermate comfortabel. De comfortabele riem heeft een perfecte afwerking in stretch en elastische kwaliteit.

Voordeel 2: Veel maten

Wat voor veel mannen fijn is dat we de elastieke riem in veel verschillende maten hebben. We hebben 8 verschillende maten. Voor elke man zit er wel een goede maat tussen. In de beschrijving van de elastieke riem is er een tabel te vinden met een uitleg hoe je kan uitzoeken welke maat goed bij jou past.

Voordeel 3: Veel kleuren

Niet alleen hebben wij deze elastieke riem in veel verschillende maten. Maar ook nog eens in zeven verschillende kleuren. Je kan kiezen voor een simpele zwarte of een leuke Bordeaux Roode riem. Er kan ook gekozen worden voor een beige, donkerblauwe, witte, donkerbruine en/of een grijze riem. Deze riem kan ook heel stijlvol zijn. Het kan een outfit opfleuren.

Voordeel 4: Geen gaten

Ook heel fijn is dat deze riem geen gaten heeft. Op elke plek kan er ter plekke een gaatje worden gecreëerd. Je kan de pin van de gesp door het grof geweven elastiek doen/vast maken. Hierdoor kan de riem met je mee bewegen. Zo past de riem perfect.

Voordeel 5: Goedkoper dan een standaard leren riem

En het laatste voordeel is dat onze elastieke riem goedkoper is dan een Bekijk hier onze elastische riemen. De elastieke riem is max. €18.00. Voor deze prijs heeft u dus een ultieme comfortabele riem.

KORTINGSCODE GELDIG TOT 25 september. Voor 10% op alle elastieke riemen, gebruik de kortingscode: de-perfecte-riem

Maar als je alsnog voor een leren riem wil kiezen, dan hebben wij twee mooie leren riemen voor jou.

Bekijk hier onze elastische riemen

Dit is de perfecte riem voor u als u op zoek bent naar een riem met de hoogwaardig kwaliteite en uitstraling. Met verschillende kleurtinten en bewerkingen in het leder is er een natuurlijke look gecreëerd. Hierdoor oogt de riem levendig en straalt de klasse van het Italiaanse leer er van af.

leren riem cognac Herfst riemen
Geld riem

De ideale riem om veilig en undercover alles mee te nemen. De riem lijkt op een normale riem, maar niemand die ziet dat hier een slimme rits aan de achterkant zit! Hier verstop jij al je waardevolle briefgeld, muntgeld, tabletten, pillen en documenten.

money belt
Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers