Fietsen in de regen tips!

Moet jij ook ‘s ochtends fietsend in het donker door de regen naar je werk?

Wij hebben wat fietsen in de regen tips op een rijtje gezet. Dit zijn 9 producten die handig, comfortabel en makkelijk zijn om van huis naar werk, en weer terug te gaan.

Fietsverlichting

De eerste fietsen in de regen tips is fietsverlichting. Nu het ‘s ochtends langer donker is, is het belangrijk dat je extra goed te zien bent op je fiets. Vaak heb je al je voorlamp en achterlamp. Maar extra verlichting is altijd handig. Dit is ledverlichting voor je fiets. Het zijn ledstrips die je rondom je banden moet doen. Zo zijn je hele banden verlicht. Je bent dan makkelijk te zien door automobilisten en andere tegenliggers. Dit is dus extra veilig en het voorkomt een boete of een ongeluk.

Wil je gaan voor een subtielere, en nog steeds veilige, optie? Klik dan hier!

Reflectie stickers

Wees nog een stukje veiliger met reflectie stickers. Deze stickers zijn reflecterend. Als er een tegenliggers, bijvoorbeeld een automobilist, met hun lampen op je fiets schijnen, reflecteert het. Zo ben je goed te zien.

Bekijk de reflectie stickers hier!

Regenpak

‘s Ochtends naar je werk gaan in de stromende regen is nooit leuk. Je komt heel nat aan op je werk waardoor je het de hele dag koud hebt. Dan is een goede oplossing een regenpak. Een regenpak houdt je droog tijdens de regenbuien. Dit regenpak is wind- en waterdicht. Ook heeft dit pak reflecterende details zodat je goed te zien bent.

Bekijk hier hier dit regenpak!

Waterafstotende laptoptas

Een goede fietsen in de regen tip is deze waterafstotende laptoptas van Safekeepers. Je wil natuurlijk ook dat je spullen, vooral je elektronica, droog blijft. De laptop tas is ideaal voor mensen die vaak reizen met de fiets of een stukje moeten lopen nadat ze de trein uit zijn. Met de laptoptas worden je spullen niet nat, zo hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Bekijk de waterafstotende laptoptas van Safekeepers hier!

Kettingslot

Het laatste wat je wil na een lange dag werken, is dat je fiets is gestolen. Een veilige fietsen in de regen tips is dat je altijd je fiets aan een kettingslot moet doen. Als de een kettingslot gebruikt ga je met een veilig gevoel naar je werk. Zo staat je fiets veilig op het station en weet je zeker dat je na je werk weer veilig thuis kan komen op je fiets.

Bekijk hier dit kettingslot!

Portemonnee met speciaal vak voor een ov-chipkaart

Ook een handige fietsen in de regen tips is een portemonnee met een speciaal vak voor je ov-chipkaart. Zo heb je altijd een veilige plek waar je je ov-kaart in kwijt kan. Als je de ov-kaart altijd op dezelfde plek bewaart, raak je hem ook nooit kwijt. Deze portemonnee van Safekeepers heeft een speciaal doorzichtig vak waar je je ov-kaart in kan stoppen.

Bekijk de portemonnee hier! 

compacte pasjeshouder bruin fietsen in de regen tips blog

Voetenwarmers

Een warme fietsen in de regen tips is voetenwarmers. Het woord zegt het al. Voetenwarmers zijn pads die je voeten verwarmen. Ben je op je werk of al thuis maar heb je door de regen hele koude voeten gekregen? Dan kan je voetenwarmers op je voeten plakken zodat je voeten weer lekker warm worden.

Bekijk de voetenwarmers hier!

Powerbank

Een handige fietsen in de regen tips is het gebruiken van een powerbank. Stel, je zit in de trein naar huis en je wil muziek luisteren of een serie kijken op Netflix, maar je telefoon is leeg. Dan is een powerbank de perfecte oplossing. Hiermee laad je telefoon op en kan jij je serie kijken of muziek luisteren.

Bekijk de powerbank hier!

Over safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren. Wij ontwerpen producten voor de juiste situaties. Zo voorkom je dat je tijdens drukke evenementen gemakkelijk je belangrijke spullen kwijtraakt. In onze collectie komen dames portemonnees voor maar ook heren portemonnees die te combineren zijn met verschillende kettingen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers