Kerst giftbox voor mannen

Voor deze kerst hebben wij iets leuks bedacht, en dat is namelijk giftboxes voor mannen. Deze giftbox voor mannen is een geweldig cadeau voor de kerst. Hij zit vol met mooie producten van Safekeepers en zelfs nog wat extra producten! In deze box zitten allemaal producten voor een mooie kerst en oud & nieuw. Lees hieronder meer over wat er allemaal in deze mooie giftbox voor mannen zit.

Portemonnee – Westport

Deze mooie portemonnee zit ook in de giftbox voor mannen. De portemonnee is gemaakt van echt leer. Er is plek voor 7 pasjes. Met aan de achterkant een speciaal ov-vakje waar je gemakkelijk je ov-chipskaart in kan doen en er ook makkelijk uit kan halen om in/uit te checken. Deze portemonnee is RFID protected. Dit houdt skimmers tegen van het stelen van je gegevens. Klik hier meer om te lezen over RFID.

Veilige riemclip ketting van Victorinox

Bij deze portemonnee krijg je ook een veilige ketting van het merk Victorinox. De klikt deze ketting vast aan je portemonnee en aan de andere maak je hem vast aan je riem. Hierdoor kan je portemonnee veilig in je broekzak en kan deze ook niet gestolen worden. De ketting is gemaakt van extreem sterk materiaal waardoor hij goed blijft zitten en je dus goed beschermd bent tegen zakkenrollers.

via GIPHY

Sokken

Wat altijd handig is, zijn sokken. Deze donkergrijze sokken staan heel mooi en netjes onder een pak of een wat nettere outfit. Ook hebben deze sokken iets heel handigs. Aan de binnenkant van de sokken zit een drukknoopje. Dus als je de sokken in de was doet, kan je ze aan elkaar vast maken. Hierdoor blijven ze goed bij elkaar in de wasmachine, en raak je er bijvoorbeeld ook niet eentje kwijt. Dus deze handige sokken zitten ook in diverse giftboxes voor mannen!

giftbox voor mannen blog

Creditcardhouder – Tokyo

Deze compacte en leren creditcardhouder is altijd handig om te hebben, dus perfect voor in de giftbox voor mannen. Hij is gemaakt van echt leer. Er is ruimte voor 6 pasjes. In het midden zit een extra steekvak voor meer pasjes of briefgeld. Hij is klein en compact, dat is erg handig voor bijvoorbeeld kerst. Stel dat jij, je man of de man die deze giftbox voor mannen krijgt, een pak aan heeft tijdens kerst en niet veel ruimte heeft in zijn zakken voor een portemonnee, dan is een creditcardhouder heel handig. Hij is plat en er is plaats voor je belangrijkste pasjes en briefgeld.

Giftbox voor mannen blog

Zwarte riem – Glad leren riem zwart

De glad leren riemen van Safekeepers zijn niet alleen mooi om te zien, maar is ook nog eens van echte Italiaanse kwaliteit zoals de Italianen het bedoeld hebben.  De riem is te combineren met verschillende outfits. Hij geeft elke outfit iets speciaals. Omdat de riem gemaakt is van echt leer blijft deze er lang mooi uitzien. De riem is 3,5 cm breed dus hij past ook door elke broeklus.

giftbox voor mannen blog

Cognac riem – Leren riem 3 cm breed cognac

Een andere riem in de giftbox voor mannen is een leren riem in de kleur cognac. Deze riemen zijn gemaakt van de beste kwaliteit Italiaans runderleer. Daardoor is het extra soepel en zeer sterk. Dit is een broekriem waar je vele jaren plezier van hebt. De breedte van 3 cm is geschikt voor jeans en vrijetijdsbroeken, maar kan ook zeker gedragen worden met een nette pantalon of een net pak, zolang hij maar soepel door de riemlussen kan lopen. Je kan deze riem voor veel verschillende gelegenheden gebruiken of voor het dagelijks leven.

giftbox voor mannen blog
Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers