Het horeca seizoen is weer begonnen!

Waarschijnlijk heb je het ook wel door gehad, het is weer lekker weer aan het worden! Dit betekent dan ook dat de terrassen weer een hoop bezoekers kunnen verwachten, deze komen nu eenmaal al snel als het zonnetje weer flink aan het schijnen is. De kans dat het alsmaar drukker wordt is groot, het ziet er namelijk naar uit dat de temperaturen langzaam weer aan het stijgen zijn. Om tijdens het horecaseizoen optimaal beschermd te zijn tegen mogelijke rare figuren is het verstandig om een kelnerbeurs aan te schaffen. Bij Safekeepers ben je aan het juiste adres voor deze kelnerbeurzen. Laten we eens bekijken wat nu precies de voordelen zijn van deze beurs.

 

De kelnerbeurs van Safekeepers

Goed, wat is een kelnerbeurs nu precies. Waarschijnlijk heb je er zelf wel eens een keer een gezien, zonder dat je het doorhad. Een kelnerbeurs is een heuptasje die vast zit aan de riem, hierdoor kan niemand hem zomaar meenemen. Eigenlijk is het een soort buidel voor het contante geld. Wanneer je niet kiest voor een kelnerbeurs maar gewoon een reguliere beurs kiest dan loop je nog altijd een hoger risico op diefstallen. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten, vandaar dat een kelnerbeurs geen verkeerd idee is. Bestel direct hier

De kelnerbeurs die je kunt kopen bij Safekeepers is gemaakt van 100 procent leder. Dit zorgt er dan ook voor dat het echt een duurzame aankoop is, leer gaat nu eenmaal mee voor het leven. Het leer wat wij gebruiken voor onze beurzen is altijd zeer soepel om te voelen, hierdoor hebben jouw medewerkers geen last van het dragen van de buidel. Onze beurzen hebben plek voor ruim 7 steekvakken, hierdoor kan je al je klanten nog gewoon voorzien van wisselgeld.  Ook kan je er een aantal vakjes aantreffen voor de pasjes, altijd handig voor in de horeca natuurlijk. Het slot op deze beurs is verstelbaar, hierdoor krijg je aanzienlijk meer beveiliging dan normaal gesproken. Daarnaast zit de beurs ook nog eens vast aan je broek door middel van de ketting, nooit meer het risico op dieven of zakkenrollers. De beurs is er eigenlijk gewoon voor iedere horecaondernemer die niet het risico wilt lopen om beroofd te worden. 

 

Veiligheid staat voorop

Door de stevige ketting weet je tenminste zeker dat de beurs door niemand meer kan worden meegenomen. Samen met een ketting, dit is natuurlijk de manier om veilig de zomer in te gaan. Aangezien het horecaseizoen altijd weer ontzettend druk is zou je het moeten zien als een investering. Wanneer de beurs wordt gestolen ben je immers veel verder van huis. Dankzij de kelnerbeurs van Safekeepers zal je nooit meer het risico hoeven te lopen om slachtoffer te worden van een laffe diefstal. Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar eigendommen op de meest effectieve en eenvoudige manieren wilt beschermen tegen al die rare figuren. 

 

Ontdek de kelnerbeurs nu !

 

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Safekeepers