Koppelriemen van Safekeepers

Koppelriemen van Safekeepers

Koppelriemen – wat zijn het en wat zijn de voordelen?
Je zal ergens de term koppelriem voorbij hebben zien komen, er is immers een reden dat je bij de site van Safekeepers terecht bent gekomen. De aankoop van een koppelriem is een van de beste keuzes die je maar kunt maken. We zien echter dat er nog altijd mensen zijn die niet weten wat een koppelriem is en wat de voordelen zijn van deze riemen. Om deze mensen op weg te helpen hebben we in dit artikel het een en ander op een rijtje gezet. Door dit goed door te lezen kom je niet meer voor verrassingen te staan bij het bestellen van jouw koppelriemen!

Wat zijn koppelriemen?
In feite is een koppelriem een vrij normaal soort riem. Je begrijpt hem om je broek omhoog te houden. Maar in welk opzicht verschilt een koppelriem dan met een normaal soort riem? In tegenstelling tot de normale riemen werkt een koppelriem niet met gaatjes, maar met een schuif of kliksluiting. Deze sluiting zit vaak achter een dikkere gesp, hierdoor is de uitstraling iets anders dan de normale riemen. Overigens betekent dit niet dat deze riemen veel opvallender zijn.

Er zijn ook formelere soorten koppelriemen die je prima met een zakelijke outfit kunt dragen.

Deze riemen zijn handig voor de mensen die niet een vaste maak hebben en die altijd problemen hebben met de gaatjes van de reguliere riem. Koppelriemen zijn beschikbaar in alle mogelijke soorten en maten, ook in ons aanbod is er genoeg om e ontdekken.

De voordelen van koppelriemen Uit het bovenstaande kun je eigenlijk al wel zien wat het grootste voordeel is van koppelriemen.

Dit is het feit dat je de koppelriemen op iedere mogelijke breedte kunt afstellen. Het is hierdoor niet meer mogelijk dat de riem niet past, de koppelriem zal voor iedereen beschikt zijn. Mocht je bijvoorbeeld in de vakantie ietwat zijn aangekomen dan hoeft dit geen probleem meer te zijn. Daar komt bij dat een koppelriem ideaal is voor de mensen die bepaalde zaken aan hun riem moeten hangen. Je kunt met de clips de riem verstellen op een breedte die past, dit wordt bij de normale riemen al een stuk lastiger.

Het is dan ook niet zo raar dat deze koppelriemen vaak gebruikt worden bij sporten of in het leger. Het zijn de ideale riemen voor iedereen die meer vrijheid wilt hebben wij het afstellen van de lengte.

Vandaag nog een koppelriem bestellen
Hier op de site van Safekeepers zit je goed als het aankomt op het bestellen van alle mogelijke soorten koppelriemen. Wij staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit materialen die wij altijdweer weten te leveren. Middels onze koppelriemen ben je voorzien van een koppelriem die voor een ontzettend lange tijd mee kan gaan. Daar komt bij dat ons aanzienlijk grote assortiment het voor iedereen mogelijk maakt om een goede koppelriem te vinden. Neem snel een kijkje in ons grootschalige aanbod om te zien welke koppelriemen er op dit moment allemaal te vinden zijn!

Over safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen van je persoonlijke spullen. Want naar je werk gaan moet veilig en in stijl kunnen.  Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas, mobiel , table, laptop altijd bij je hebt.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Safekeepers