Leren dameshandschoenen voor de koude dagen

De kouden dagen staan weer voor de deur, dit betekent dan ook echt dat de winter weer in volle gang bezig is. Nu is het voor veel mensen afzien in de winter, ze lopen op straat en krijgen altijd weer van die koude handen. Wij van Safekeepers hebben hier een oplossing voor, met onze leren handschoenen hoeft geen enkele vrouw het meer koud te hebben in de dagen waarop het vriest!

Wat is er zo handig aan leer?

Het grote voordeel van leer is dat jouw handen altijd weer heerlijk warm zullen blijven. Leer staat natuurlijk bekend als een materiaal die ervoor zal zorgen dat de warmte binnen de handschoen blijft. Waar je met stoffen handschoenen toch al wel snel koude vingertoppen zal krijgen, zal je met de leren dames handschoenen van Safekeepers nergens last van hebben. Ook is het zo dat leer ontzettend duurzaam is, wanneer je goede leren handschoenen als deze koopt dan weet je zeker dat je voor een lagere tijd plezier zal hebben met je aankoop. Op die manier kan je toch al wel snel enkele winters vooruit.

Daar komt ook nog bij dat leer waterdicht is. Ligt er een laag sneeuw dan is dit dus geen enkel probleem, je handschoenen zijn zo weer droog en het water zal niet doordringen tot de vingers. Het is niet aan te raden om ze op de verwarming te leggen om te drogen, het leer kan hier namelijk van gaan uitdrogen. Gelukkig is dit dus vrijwel nooit nodig, even een doek over het vocht en je kunt ze alweer gebruiken. En als laatste is het natuurlijk zo dat leer een erg mooie uitstraling heeft, een uitstraling die toch wel klasse laat zien. Leer is niet voor niets een premium materiaal.

Veel soorten en maten

We hebben talloze maten in het assortiment, hierdoor is het voor iedere vrouw mogelijk om een paar handschoenen te vinden die helemaal aan zal sluiten bij de vorm van de hand. Leer zit altijd iets strakker dan stof. Dit is een groot voordeel, hierdoor blijft de warmte namelijk beter bewaard in de handschoen. Combineer dit met een heerlijk warme muts en een mooie sjaal, voor je het weet ben je helemaal klaar om het winterse weer tegemoet te gaan.

✓ De maat S heeft een afmeting van 21 X 9cm.

✓ De maat M heeft 22 X 9cm

✓maat L, deze heeft een afmeting van 23 X 9,5CM.

 

Voor iedere vrouw is er een maat te vinden. Bestel vandaag nog jouw eerste paar leren dameshandschoenen van Safekeepers. Handschoenen die niet alleen lekker zitten en die er mooi uitzien, maar die er ook nog eens voor zorgen dat je de rest van de koude wintermaanden rond zult lopen met warme handen. Voor je het weet wil je ze niet meer uitdoen!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers