Wat zijn de beste moederdag cadeaus?

De moederdag komt er weer aan. ook deze vraag: Wat zijn de beste moederdaggeschenken v?  En dus is het ook tijd om met nieuwe, originele cadeau ideeën op de proppen te komen. Dit is vaak toch makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer puntje bij paaltje komt, is het best lastig om met meerdere leuke cadeautjes te komen.

Vandaar dan ook dat we je hier vandaag een handje bij helpen. Bij deze vind je 3 cadeautips voor moederdag cadeaus.  De kans is groot dat zij dit nog helemaal niet heeft of dat ze in het bezit is van een suboptimale versie.

#1: Leren schrijfmap

 

Een leren schrijfmap is het ultieme alles in één product. Zoals je al snel ziet, is er in een leren schrijfmap ruimte om allerlei verschillende producten op te bergen.

Van een laptop en je smartphone tot aan een notitieblok en een goede pen.

 

Met een leren schrijfmap heb je altijd alles bij de hand. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je iets bent vergeten of dat je bepaalde belangrijke informatie niet op kunt schrijven.

In plaats daarvan heb je op een overzichtelijke en kwalitatieve wijze alles op één plek.

Een leren schrijfmap komt in verschillende kleuren.

Welke kleur denk je dat het beste past bij de betreffende persoon?

 

#2: Damesportemonnee

Een portemonnee is een van de belangrijkste voorwerpen die een vrouw in haar bezit heeft.

Het is namelijk eigenlijk altijd zo dat ze hier meer dan alleen haar bankpasjes en contant geld in

bewaart. Vandaar dan ook dat een damesportemonnee over het algemeen wat groter is dan dat bij een man het geval is.

 

Voor veel vrouwen geldt een damesportemonnee als een kleine handtas. Ze stoppen hier alles in wat ze écht belangrijk achten.

Vaak vind je hier dan dus ook de mobiele telefoon en wat lippenstift in terug.

 

Om met een cadeau aan te geven dat je precies begrijpt waar een vrouw van houdt, doe je er goed aan om voor een damesportemonnee van leer te kiezen. Dit straalt kwaliteit uit.

Bovendien gaat deze ook veel langer mee.

Welke damesportemonnee past het beste bij de betreffende vrouw?

 

#3: Sleuteletui

Tot slot is ook de sleuteletui momenteel helemaal in opkomst. Niets is zo vervelend als het kwijtraken van je sleutels. Je kunt jezelf wel voor de kop slaan wanneer dit gebeurt.

Het is dan ook een zeer fijne gedachte wanneer je iemand een cadeau geeft om dit probleem voortaan permanent te voorkomen.

Bij Safekeepers bieden we sleuteletuis van een zeer hoog niveau aan.

Deze zijn allemaal gemaakt van zeer hoogwaardig leer.

Bovendien zijn er ook opties met een finder beschikbaar. Mocht de betreffende persoon dan onverhoopt toch de hele etui kwijtraken, vind je deze gewoon eenvoudig weer terug.

 

Het is daarom een cadeau dat momenteel extreem populair is. Niet alleen ziet het er stijlvol uit en is het van een hoge kwaliteit, maar het bespaart mensen ook een hoop kopzorgen.

 

Dames staan zowat in de rij om een sleuteletui aan te schaffen.

 

Wie kun jij een plezier doen met een dergelijk moededagcadeau?

Glasgow Leren Sleuteletui met Finder

 

Schrijfmap voor de administratie

In de administratie heb je dagelijks te maken met een hoop verschillende gegevens. Niet alleen is het op ieder moment mogelijk dat je iets moet noteren, je hebt ook simpelweg veel bij de hand.

De schrijfmap voor de accountant is daarom speciaal ontwikkeld om de dagelijkse activiteiten te vergemakkelijken.

Met een schrijfmap van leer verzamel je alles op één plek wat je in potentie nodig gaat hebben op een dag.

Hierdoor hoef je nooit meer bang te zijn dat je iets vergeet. Ieder moment ben je in staat om te doen wat je moet doen.

Wat is een schrijfmap van leer?

Een schrijfmap van leer heeft allerlei vakjes voor verschillende items. Zo kun je bijvoorbeeld een pen, een potlood, een laptop, een notitieblok en een smartphone in een schrijfmap van leer kwijt. Om maar een aantal voorwerpen te noemen.

Een dergelijke schrijfmap van leer is bovendien dus van een zeer hoge kwaliteit. Het hoogwaardige leer gaat jarenlang mee. Bovendien straalt het uit dat je de zaken ook echt serieus neemt. Ook bij intensief gebruik kom je dan gewoon goed voor de dag.

Voordelen A4 schrijfmap met ringband en rits

Bij Safekeepers kun je zelfs kiezen voor een A4 schrijfmap met ringband en rits. Vanzelfsprekend is deze ook van leer. Een schrijfmap van leer met deze extra functionaliteiten komt met de volgende voordelen:

 • Afgesloten ruimte voor extra spullen: Dankzij de rits is er extra opbergruimte aanwezig in de schrijfmap, waar je bijvoorbeeld belangrijke spullen kwijt kunt. Mocht je bijvoorbeeld een aantal waardevolle voorwerpen hebben, dan is dit de ideale locatie hiervoor. Echter dient het ook als ruimte voor bijvoorbeeld een verzameling pennen of stiften. Het is maar net hoe je het zelf invult.
 • Ringband voor organiseren documenten: Heb je op een dag veel verschillende documenten nodig? Of heb je op een bepaald moment iets moeten uitprinten dat je zeker niet mag vergeten? Dan is de ringband ideaal om voor dit doeleinde in te zetten. Al je belangrijke papieren heb je dan op één locatie tot je beschikking. En ze zitten goed vast ook.
 • Echt alles bij de hand: Met een leren A4 schrijfmap met ringband en rits heb je écht alles bij de hand. Van visitekaartjes en een laptop tot aan jouw smartphone en belangrijke papieren.
  Een dergelijke schrijfmap is daarom ideaal voor accountants. Je hebt in de toekomst nooit meer te maken met een rommelige opbergtas.
  Voortaan weet je in één oogopslag precies waar alles zich bevindt. Wanneer je dan iets nodig hebt, kost het minimaal tijd om dit erbij te pakken.

Ben je dus een accountant en heb je behoefte aan overzicht in je spullen? Of ken je een accountant en ben je van mening dat die persoon een dergelijke schrijfmap van leer goed kan gebruiken? Dan vind je bij Safekeepers momenteel precies wat je zoekt.

De tijden van dingen kwijt zijn en niet meteen kunnen vinden, zijn voortaan voorbij. Op dagelijkse basis ga je een hoop tijd besparen. Dit komt uiteindelijk ook je humeur alleen maar ten goede!

 

Waarom een schrijfmap beter is dan een laptoptas

Veel mensen lopen vandaag de dag nog rond met een laptoptas. Echter begint dit ondertussen een beetje gedateerd te worden. Een laptoptas biedt grotendeels namelijk alleen ruimte voor een laptop. Voor veel mensen is dit niet genoeg om alles bij de hand te hebben.

Een leren schrijfmap biedt daarentegen juist wel extra ruimte voor additionele spulletjes. Zowel bij kantoorbanen als ook banen waarbij je veel moet reizen, komt een leren schrijfmap dan over het algemeen goed van pas.

Wat is een leren schrijfmap precies?

Een leren schrijfmap moet je eigenlijk zien als een handige opbergmap voor alle spullen die je op een dag nodig hebt. Zo kan het bijvoorbeeld goed zijn dat je vaak dingen moet noteren. Het is dan wel zo fijn wanneer je permanent iets om op te schrijven bij de hand hebt. Een leren schrijfmap is zo’n voorwerp dat dan precies is wat je zoekt.

In een leren schrijfmap kun je bijvoorbeeld een notitieblok, pennen, potloden, een laptop, een smartphone en visitekaartjes kwijt. Deze zijn stuk voor stuk netjes opgeborgen in één van de beschikbare vakjes.

De voordelen van een schrijfmap A4

Vanzelfsprekend kleven er een hoop voordelen aan een schrijfmap A4 van leer. Het is niet voor niets dat ze momenteel steeds populairder beginnen te worden. Vooral de volgende eigenschappen worden het vaakst genoemd als voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een laptoptas:

 • Extra opbergruimte: De extra opbergruimte is een van de belangrijkste elementen van een schrijfmap A4. Je kunt er werkelijk alles in kwijt wat je op een gemiddelde werkdag nodig hebt. Zoals eerder al genoemd, zijn er verschillende vakjes aanwezig die de beschikbare ruimte maximaliseren.
 • Hoge kwaliteit materiaal: Verder is het altijd erg fijn om te weten dat er voor echt leer is gekozen. Dit gaat namelijk een stuk langer mee dan andere materialen. Bovendien blijft het ook visueel gezien langdurig in een goede staat. Hierdoor maak je met je schrijfmap altijd een goede indruk op klanten of collega’s.
 • Altijd alles op één locatie: Niets is fijner dan je nergens zorgen meer over te hoeven maken. En een groot deel van je zorgen worden weggenomen wanneer je voor een dergelijke leren schrijfmap kiest. Hierdoor heb je namelijk altijd alles op één plek. Daar waar je bij een laptoptas misschien ook nog een andere tas nodig had, is dit nu niet meer het geval. De kans dat je dan iets kwijtraakt of vergeet, neemt flink af.
 • Nooit meer iets kwijt: En hoe fijn is het om nooit meer iets kwijt te zijn? Hierdoor loop je nooit meer onnodige informatie mis of ben je tijd kwijt aan het vinden van een oplossing. Het altijd bij de hand hebben van je visitekaartjes, kan in potentie bijvoorbeeld tot heel veel goeds leiden. Iets wat je misschien was misgelopen wanneer je niet zo’n alles in één schrijfmap tot je beschikking had.

Hou je dus van overzicht op een doorsnee werkdag? Wacht dan niet langer dan nodig is en haal nu een schrijfmap A4 in huis!

Over safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen van je persoonlijke spullen. Want naar je werk gaan moet veilig en in stijl kunnen.  Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas, mobiel , table, laptop altijd bij je hebt.

Ontdek de wereld van Safekeepers

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers