Raak nooit meer iets kwijt met deze schrijfmappen

Zakelijke riemen – broekriem

Wanneer je veel verschillende spullen hebt en vaak onderweg bent, is het nogal makkelijk om iets kwijt te raken.

Dit is in principe heel gewoon. Echter wil dit zeker niet zeggen dat het ook praktisch is. Sterker nog, liever raken we helemaal nooit meer iets kwijt. Je bespaart je zelf een hoop problemen door voor overzicht te kiezen. Met de speciaal ontworpen leren schrijfmap van Safekeepers raak je voortaan nooit meer iets kwijt.

Voordelen schrijfmap

Er zijn een hoop voordelen verbonden aan het gebruik van deze schrijfmap. Het is namelijk niet voor niets dat we bij Safekeepers zoveel positieve feedback ontvangen over dit product.
Zo moet je bijvoorbeeld denken aan de volgende voordelen:Handig voor onderweg: Niet is handiger dan een schrijfmap waar je werkelijk alles in kwijt kunt om onderweg mee te nemen.
Hierdoor neemt de kans aanzienlijk af dat je ooit nog iets kwijtraakt. Bovendien is het erg fijn dat je niet lang hoeft te zoeken wanneer je even snel iets nodig hebt.
Je slaat de schrijfmap open en direct zie je alles zitten. bekijk hier ons overzicht schrijfmappen

 

schrijfmappen leer a4 cognac tan zwart bruin oill pullup kroko croco prent bruin rits schrijfmappen a4 kroko bruin leer

schrijfmap linkshandig leer a4schrijfmappen a4 leer kroko

 

Kenmerken schrijfmappen: 

 •  Ruimte voor veel materialen: Wanneer we zeggen dat er ruimte is voor veel materialen, dan gaat het ook echt om VEEL materialen. Opties qua materialen die je kwijt kunt zijn bijvoorbeeld een volwaardige A4 notitieblok, een agenda, pennen, pasjes en een laptop. Er is meer dan genoeg ruimte om allerlei handige spulletjes weg te stoppen.
 • Hoogwaardig leder: Verder is het natuurlijk erg belangrijk dat de kwaliteit ook in orde is. Je
  wilt niet te maken krijgen met een schrijfmap die binnen de kortste keren alweer uit elkaar
  valt. Vandaar dat we hebben gekozen voor hoogwaardig leder. Hierdoor is de schrijfmap van
  een ongekend hoge kwaliteit. Deze gaat jaren mee!
 • Verschillende kleuropties: Daarnaast ben je volledig vrij om te kiezen voor de kleur die je het
  meeste aan staat. Uiteindelijk heeft iedereen natuurlijk weer andere voorkeuren qua kleur.
  De een hecht waarde aan een donkere kleur, terwijl de ander liever iets lichts heeft. Bij
  Safekeepers geven we je dan ook de verschillende mogelijkheden. Beslis zelf in welke kleur jij
  jouw schrijfmap het liefst ziet.
 •  Mogelijkheid tot GPS bluetooth tracker: Als klapper op de vuurpijl heb je de mogelijkheid
  om je schrijfmap van een GPS bluetooth tracker te voorzien. Mocht je deze dan onverhoopt kwijtraken, dan weet je toch altijd waar deze is. Via een app op je mobiel vind je de volledige schrijfmap binnen de kortste keren terug. Ideaal!

Ben je dus iemand die vaak veel spullen bij zich heeft en die wel wat overzicht kan gebruiken? Kies je daarnaast graag altijd voor kwaliteit? Dan is deze schrijfmap inclusief mogelijke GPS bluetooth tracker precies wat je zoekt!
Voor je het weet kun je je niet meer voorstellen dat je ooit zonder hebt gewerkt. Klik hier voor alle Safekeepers schrijfmappen

Het gemak waarmee alles in je leven overzichtelijk blijft, is werkelijk bewonderenswaardig. Zo hoef je voortaan in ieder geval niet meer bang te zijn dat je iets kwijt bent. Dat scheelt al met al toch een hoop stress.Bekijk hier onze schrijfmappen

Over safekeepers

De schrijfmappen  van Safekeepers wordt geleverd in hoge kwaliteit leer. De schrijfmap is afgewerkt met soepele rits en biedt ruimte voor vele accessoires. Slim & smart design om al uw spullen veilig opgeborgen voor werk mee te nemen. Hierdoor de map geschikt voor conferenties, accountants, bank adviseurs, verzekeraars, notarissen, vertegenwoordigers of andere beroepsgroepen waarbij het handig is om documenten goed geordend te houden.

Ontdek de wereld van Safekeepers

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Safekeepers