Nederland gaat weer aan de slag

schrijfmap - back in business

Nederland gaat weer aan de slag na de tweede lockdown. Wat een schrik dat we toch voor de feestdagen op slot zijn gegaan, maar wat een veerkracht hebben we getoond! Gelukkig kunnen de deuren weer open en zijn we back in business. Met onze documentenmap van Safekeepers kun je er weer op uit. De schrijfmap is ook uiterst geschikt voor thuiswerken omdat je goed overzicht houdt van al je documenten.

Back to Business met schrijfmap

Terug aan het werk zal anders zijn dan voor corona. De ene persoon staat te trappelen om terug te keren naar de werkvloer en de ander voelt weerstand. Weerstand omdat het thuiswerken wel goed is bevallen of omdat het (weer) een verandering is. Helemaal terug naar de oude situatie zal het niet meer gaan, thuiswerken is meer een norm geworden.

Voordelen documentmap

Onze zakelijke afsluitbare documentenmappen zijn groot genoeg voor het opbergen en meenemen van A4 documenten. En je kunt er je IPad, Chromebook of laptop (11 Inch) in kwijt. De documentmap is populair bij liefhebbers van hoogwaardige leren producten. Het gemak waarmee alles in je leven overzichtelijk blijft, is werkelijk bewonderenswaardig. Zo hoef je voortaan in ieder geval niet meer bang te zijn dat je iets kwijt bent. Dat scheelt al met al toch een hoop stress.

Over safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen van je persoonlijke spullen. Want naar je werk gaan moet veilig en in stijl kunnen.  Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas, mobiel , table, laptop altijd bij je hebt.

Ontdek de wereld van Safekeepers

  • 75,00 incl. btw
    Toevoegen aan winkelwagen
Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Safekeepers