Nektasje leer

Een nektasje leer is altijd handig. Je kan er je belangrijke producten in meenemen naar bijvoorbeeld een festival, wandeltocht of zelfs een vliegreis. Met dit leren nektasje ga je veilig eropuit en blijven je belangrijke producten ook veilig. Ze zijn compact maar toch ruim, veilig en staan ook mooi.

Er is plaats voor een paspoort, telefoon (ook een iPhone 7+), pasjes en documenten, briefgeld en/of bonnetjes!

Wat past er allemaal in een nektasje?

In het nektasje leer van Safekeepers passen veel belangrijke spullen. Stel, je wil zo makkelijk en compact mogelijk een grote stad in, zoals Parijs. Dan wil je vaak als je belangrijke producten dichtbij en veilig bij je hebben. In dit nektasje past je paspoort, daarnaast is er ook nog plek voor een telefoon (bijvoorbeeld een iPhone 7+).  Er zijn twee vakken voor pasjes en er is steekvak voor documenten, briefgeld of/en bonnetjes.

Top kwaliteit & meerder kleuren

Dit nektasje van Safekeepers is gemaakt van hoogwaardig leer. Het voelt soepel aan. Het koord wat aan het tasje zit is zacht en ook makkelijk verstelbaar. Zo is het ook fijn om een tasje mee te nemen zonder dat je er veel last van hebt/krijgt. Ook is dit nektasje beschikbaar in 3 kleuren. Hij is beschikbaar in bruin, donkerbruin en zwart. Hij is compact, stijlvol en handig om mee te nemen.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen  van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.