Ook een handig nektasje bestellen?

Een nektasje is echt een must have als je jouw spullen veilig wilt opbergen. Dankzij deze nektasjes zal je jouw spullen nooit meer kwijtraken. Een nektasje kan overal voor gebruikt worden, van het stappen tot aan het reizen. Wij van Safekeepers staan bekend om ons enorme aanbod aan nektasjes. Door de hoge kwaliteit in combinatie met de prachtige uitstraling weet je zeker dat je een goede aanwinst in handen hebt. Door middel van een van onze tasjes zal je jouw spullen altijd weer veilig bij je kunnen houden. Tijd om hier wat meer over te weten te komen!

Veilig de straat op

De voornaamste reden dat een nektasje een aanrader is, is het feit dat je veilig de straat op kunt. Wanneer je jouw telefoon of portemonnee in je broekzak houdt is de kans veel groter dat je bestolen wordt. Je maakt het de zakkenrollers veel lastiger als je een nektasje om je nek hebt hangen. Dit maakt het de ideale toevoeging voor mensen die van plan zijn om een city trip te maken naar een drukke stad. Door de compacte omvang kun je de nektasjes gewoon onder je shirt of trui dragen. Dit zorgt ervoor dat niemand kan zien welke spullen wij bij hebt. Uiteraard kun je hem ook gewoon over je shirt dragen. Door het prachtige design is het een echte aanvulling voor jouw alledaagse outfit.

Neem al je spullen mee

Ondanks het feit dat onze nektasjes vrij compact zijn in de omvang kan je alsnog een hoop spullen meenemen. Alle tasjes bij ons op de site zijn namelijk zo praktisch mogelijk ingericht. Zo vind je in de nektasjes speciale vakjes voor jouw pasjes. Ook is er een speciaal vakje wat je kunt gebruiken voor het bewaren van je paspoort. Mocht je contant geld hebben dan kun je dit eenvoudig verbergen achter de rits aan de voorkant. De handige indeling zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te zoeken naar je spullen. Je kunt overigens ook je telefoon kwijt in de nektasjes. Let wel even goed op de formaten van de telefoon. Zo past een iPhone XR bijvoorbeeld wel in de Barcelona uitvoering, maar niet in de Hongkong. Kijk hier even goed naar bij het bestellen.

 

afmetingen mobiel voor nektassen

Comfortabel staat op één

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je jouw nektasje comfortabel om je nek kunt hangen tijdens het reizen. Om hiervoor te zorgen hebben wij de nektasjes voorzien van een prettig koord. Dit koord voelt erg zacht aan en kan volledig versteld worden. Je kunt echt niet meer zonder wanneer je eenmaal een nektasje van Safekeepers in huis hebt. Door de extreem hoge kwaliteit weet je zeker dat je voorzien bent van een nektasje waar je voor een lange tijd mee vooruit kunt. Onze nektasjes zorgen ervoor dat je jouw paspoort, telefoon en pasjes makkelijk mee op reis kunt nemen. Een must voor iedereen die veel onderweg is en die zijn of haar spullen optimaal wilt beschermen. Bekijk de nektasjes hier

Over Safekeepers

De lederwaren winkel in het beschermen van je eigendommen. Wij geloven in het beter beschermen van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig wandelen, fietsen en reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor is het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren. Wij ontwerpen producten voor de juiste situaties. Zo voorkom je dat je tijdens drukke evenementen gemakkelijk je belangrijke spullen kwijtraakt. In onze collectie komen dames portemonnees voor maar ook heren portemonnees die te combineren zijn met verschillende kettingen. Leer meer over ons

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Safekeepers