Past uw mobiel in deze riemtas?

Een riemtas is eigenlijk een onmisbaar accessoire voor iedereen die stijlvol op pad wilt gaan. Ze zijn goed te dragen op vele soorten kleding en veilig te gebruiken voor: stedentrips, wandelen, fietsen, festivals, concerten en nog veel meer! Bijkomend voordeel van een riemtas tegenover een nektas of een heuptas is dat deze vaak wat compacter is. Het bijzondere aan dit ontwerp is dat ze allebei beschikken over een zeer flexibel en zacht touw, dit maakt ze niet alleen geschikt als riemtas maar ook als nektasje. De perfecte balans tussen een riemtas en een nektas.

Leuk om te vermelden is dat ze beschikbaar zijn in twee smaken, waarbij de TORINO een staand formaat heeft en de WENEN liggend van formaat is. Veiligheid staat bij Safekeepers op de eerste plaats, daarom beschikken beide producten over een stevige klittenband sluiting en een rits zodat u dus echt niets meer verliest.

Veilig op reis met je smartphone?

Een smartphone kom je eigenlijk tegen in ontiegelijk veel merken en maten. Wij ontwikkelen bij Safekeepers producten die bijdragen aan de veiligheid en het beschermen van jouw kostbaarheden. Zo ontwikkelde we een nektas waar je allerlei spullen zoals een telefoon gemakkelijk in mee kunt nemen. Natuurlijk passen er veel meer spullen in onze leren nektasjes, maar een veelgestelde vraag blijft toch hoe mensen hun telefoon optimaal kunnen beschermen en gebruiken wanneer ze het nodig hebben.

De riemtas voor uw Samsung Galaxy S10 en iPhone X

We hebben een lijst samengesteld van alle smartphones die over de afgelopen jaren op de markt zijn verschenen. Niet alleen zijn de telefoons slimmer geworden de afgelopen jaren, ze zijn ook een stukje groter geworden dan we in eerste instantie gewend waren. Onze nieuwe riemtas is speciaal ontworpen voor mensen die hun grotere smartphones mee willen nemen. Zo neemt u moeiteloos uw Samsung Galaxy S10 en iPhone X modellen met u mee, zelfs de plus varianten!

Wie zijn wij?

Waarom kiezen voor safekeepers?

Goed, je vraagt je misschien af wat nu de reden is dat je zou moeten kiezen voor safekeepers. Wij van safekeepers zijn dé aanbieder op het gebied van riemen. Hier op de site vind je alle mogelijke soorten riemen en toebehoren. Naast de elastieken riemen die voor het paardrijden kunnen worden gebruikt zijn er talloze andere soorten producten die men kan vinden. Zowel mannen als vrouwen kunnen voorzien zijn van prachtige producten, door het comfortabele materiaal is dit iets wat bij iedereen zal staan.

Neem zelf eens een kijkje in het aanbod om te bekijken welke producten er allemaal te vinden zijn in het grote assortiment van safekeepers. Met een groot scala aan producten zorgen wij ervoor dat iedereen voor een schappelijke prijs voorzien kan zijn van de hoogste kwaliteit producten. Dit maakt safekeepers dan ook tot een topkeuze voor al je mogelijke aankopen!

 

Safekeepers is een vriendelijk familiebedrijf, waar de derde generatie actief is om kwalitatieve & veilige producten te ontwikkelen. Zo zijn we genomineerd voor unieke Achterhoek werkgevers award in 2019. Lees er hier meer over

De mensen achter Safekeepers zetten zich elke dag met volle tevredenheid in op het gebied van ontwerp, product optimalisatie, aftersales en tijdige verzending van onze producten. Wij stellen hoge kwaliteit aan onze producten en communicatie met klanten, zodat u naar alle tevredenheid uw bestelling kunt doen.

Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *