Portemonnee Heren

Portemonnee heren

portemonnee heren, Als man heb je een portemonnee nodig. Maar natuurlijk is niet elke man hetzelfde. Bij Safekeepers.nl hebben we verschillende heren portemonnee ‘s . In de ene wallet kunnnen meer pasjes en bonnetjes dan in de andere meer minimalistische portemonnee. Vaak is het voor een man belangrijk dat een portemonnee in zijn broekzak past. zo’n dergelijk model noemen we een Billfold. Heel erg handig  om je portemonnee in je achter broekzak te stoppen. Maar zeker niet veilig. Je portemonnee kan hierdoor heel makkelijk gestolen worden. Daarom hebben wij bij safekeepers.nl portemonnees ontwikkeld die te vergrendelen zijn door middel van een veilige ketting.

Veilige kettingen

Bij safekeepers.nl hebben we twee soorten kettingen voor portemonnee heren.
Beide kettingen zijn van het merk Victorinox Dit merk is voornamelijk bekend om zijn zakmessen. En staat voorop als het gaat om veiligheid.
Ketting 1 is onze tas of riem lus ketting. Deze ketting kun je aan onze heren portemonnee vast maken en aan je tas of riem.

Ketting 2 is een riem ketting, deze Victorinox ketting heeft een speciaal klik systeem en kun je aan je heren portemonnee en je riem vast klikken. Dit is heel erg handig als je je portemonnee draagt in de broekzak.

Protect your personals

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een buideltasje draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Dit is natuurlijk handig als je gaat reizen of een dagje naar een drukke locatie gaat zoals bijvoorbeeld een festival.

Portemonnee heren

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.