Reisportemonnee

Nooit meer problemen op reis

Veel mensen hebben altijd weer problemen met het meenemen van belangrijke documenten en pasjes wanneer zij op reis gaan. Ze hebben niet echt een geschikte portemonnee voor op reis en moeten meestal een aantal pasjes thuislaten omdat het allemaal niet past. Dit is natuurlijk verre van handig, tijd dat hier verandering in komt. Met een reisportemonnee van Safekeepers zal je nooit meer problemen ondervinden tijdens het reizen naar het buitenland!

De reisportemonnee van Safekeepers

Al onze reisportemonnees zijn gemaakt van duurzaam en mooi leer, hierdoor weet je dat je kwaliteit in handen hebt. Leer is een ontzettend prettig materiaal. Het gaat lang mee, is bestand tegen regen en het wordt niet lelijk na een tijdje. Wanneer je dan ook een reisportemonnee van Safekeepers koopt dan weet je dat dit een aankoop zal zijn waar je de rest van je leven plezier van zal hebben. Hier op de site kan je los van de reisportemonnee nog veel meer soorten producten vinden. Van herenportemonnees tot aan paspoorthouders, vrijwel iedere soort opberg accessoire is bij Safekeepers te vinden.

Wat kan je met de reisportemonnee?

De reisportemonnee is eigenlijk een standaard portemonnee, tenminste dit zou je denken. Al onze portemonnees zijn voorzien van een uitermate handig systeem voor jouw pasjes en documenten. Door de prettige plastic flapjes kan je al jouw documenten gelijk bij de hand hebben. Zo sta je niet meer te klooien bij de gate wanneer je jouw ID kaart moet laten zien. Dit geldt dan ook voor de andere soorten belangrijke pasjes, denk aan het rijbewijs of aan de zorgverzekeringpas. Los van de flapjes is er ook nog eens ruimte voor ruim 5 andere pasjes, het is niet meer nodig om een stapel pasjes thuis te laten liggen

Daar komt ook nog eens bij dat al onze producten voorzien zijn van een anti diefstal bescherming. Bij de reisportemonnee zit er een ketting aan vast, hierdoor kunnen dieven niet ongezien jouw reisportemonnee uit de achterzak wegnemen. Andere producten zijn voorzien van de RFID beveiliging, dit zorgt ervoor dat al jouw bankpasjes beschermt zijn tegen zogeheten skimmers. En alsof dat nog niet genoeg was, de reisportemonnee is voorzien van een Lost en Find code, hiermee kan je jouw reisportemonnee terugvinden als deze geregistreerd is door een vinder. Voor iedereen van wie zijn of haar portemonnee ooit is gestolen op vakantie is onze reisportemonnee de ideale oplossing, hiermee kan je voorkomen dat jouw vakantie gelijk al slecht begint in het buitenland.

Voortaan zonder zorgen op reis

Dankzij de reisportemonnee van Safekeepers is het mogelijk om zonder zorgen op reis te gaan. Niet meer angstig je portemonnee vasthouden in een drukke straat, geen zorgen meer om skimmers die het voorzien hebben op jouw pasjes. Er zijn ontzettend veel soorten en kleuren te vinden in het assortiment, neem zeker eens een kijkje als je eindelijk ook eens een keer ultiem wilt genieten van jouw vakantie in het buitenland!

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen  van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren. Lees meer over ons verhaal…

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers