RFID portemonnee heren

RFID portemonnee Heren

RFID portemonnee Heren is een chip die zich n veel betaalpassen bevindt. Op deze chip staat vaak persoonlijke informatie zoals je gegevens, je adres en je telefoonnummer. Ook staat er op zo’n dergelijke chip betaal informatie van je creditcard en je andere betaalpassen.

Waarom je RFID protected nodig hebt

En wat is RFID? RFID zijn de eerste letters van  Radio Frequency Identification. RFID gemakkelijk gezegd een manier  van het identificeren van producten of goederen aan de hand van tags. In het verhaal van Safekeepers zitten die gegevens in het credit card en andere betaal passen. Deze tags zijn kleine chipjes die ongeveer gelijk baar zijn met barcodes, maar daarbij wel een radiosignaal kunnen worden opgeroepen met zo’n dergelijke.

Protect your personals

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een buideltasje draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Dit is natuurlijk handig als je gaat reizen of een dagje naar een drukke locatie gaat zoals bijvoorbeeld een festival.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.

RFID portemonnee heren
RFID portemonnee heren