Riem die meerekt

Riem die meerekt

Een riem die meerekt zoeken kan soms best lastig zijn. Het kan een hele zoektocht zijn. Maar toch wil je een riem hebben die meerekt, dan je hier op de juiste plek.

Riemen zijn handig om een broek fijn te laten zitten. Het voorkomt het afzakken van een broek. Maar het kan ook als mooie accessoire worden gebruikt.

grote riem elastiek donkerblauw

Comfort

Deze riem die meerekt biedt ook veel comfort. De riem is gemaakt van elastiek en rekt dus goed mee. Hij is handig voor het dagelijks leven en voor bijvoorbeeld een fietstocht of een ander dagje uit. Deze riem is uitermate comfortabel. De comfortabele riem heeft een perfecte afwerking in stretch en elastische kwaliteit.

Ook handig is dat de riem die meerekt van grof geweven elastiek is gemaakt en dat de riem geen gaten heeft. Omdat de riem grof geweven is kan de pin van de riem gesp makkelijk door het elastiek heen. Zo kan je overal in de riem een eigen gaatje creëren. En je hebt geen riem gaatjesmaker meer nodig.

Bekijk hier hoe je de elastische  riem kan combineren 

Veel maten & veel kleuren

De grote riem is beschikbaar in veel maten en kleuren. De grote, elastieke riem gaat van maat 34 tot maat 54 (van 105 cm tot 150 cm). Zo zitten er grote en kleine riem maten bij. Voor iedere man een riem. We hebben de riem in de kleuren; zwart, bruin, beige, wit, donkerblauw, Bordeaux rood & grijs.

Voor het kopen van een grote Safekeepers elastieke riem, moet je eerst de maat goed opmeten. Bij het productief staat een handige riem maattabel en een uitleg naar het vinden van de juiste riem maat.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen  van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.