Riemen

Onze riemen passen iedereen

Riemen zijn een belangrijk onderdeel van uw outfit. Een riem is een accessoire die uw outfit compleet maakt. Het is belangrijk dat de riem goed past en daarom hebben wij deze elastische riem. Of u nou afvalt of aankomt deze riem zal u blijven passen. Onze producten zijn altijd van erg hoge kwaliteit en dit ziet u ook weer terug aan onze riem. Wij van Safekeepers letten goed op details, de riem is overal erg netjes afgewerkt.

Onze riem kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden en is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, rood, bruin en beige. Onze riem zit erg comfortabel, hij zal nooit te strak of te los zitten. De gesp is nikkelvrij, dus u kunt de riem ook dragen als u last heeft van nikkelallergie. De riem past door elke broek lus. Of een mooie, echt leren riem!

Voordelen van de elastische riem

Onze riem heeft een groot aantal voordelen tegenover de normale riem. Doordat de stof mee rekt raakt de elastische riem niet snel beschadigd en als er toch beschadigingen ontstaan, ziet u dit minder snel. Doordat de riem elastisch gewoven is kunt u de pin op elke plek in de riem steken.

Wij maken niet alleen riemen, wij maken namelijk ook portemonnees met de nieuwste technieken. Technieken die diefstal en het kwijtraken van uw portemonnee voorkomen. Wij van Safekeepers maken producten die ervoor zorgen dat u comfortabel kunt reizen en naar uitjes toe kunt gaan. Door de elastische stof heeft u erg veel bewegingsvrijheid, zo kunt u de riem makkelijk dragen als u bijvoorbeeld gaat sporten terwijl u op vakantie bent. Safekeepers vindt het belangrijk dat u tevreden bent met onze producten en daarom geven wij u een garantie van 14 werkdagen op de riem. Verder zijn verzendkosten binnen Nederland gratis, dit is net dat beetje extra dat wij de klant bieden.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.