Anti Skim Portemonnee

Anti skim portemonnee

Anti skim portemonnee is iets van de laatste jaren en het is erg belangrijk om een anti skimming portemonnee te bezitten in deze huidige technologische wereld. Veel mensen weten dit niet maar veel van betaalkaarten bevatten persoonlijk informatie. Doordat ze een RFID chip hebben. Lees hier wat RFID is 

De informatie op een RFID chip kan op afstand worden veranderd, Zoder da je hiervoor een nieuwe pas hoeft aan te schaffen. Elke betaling die je doet wordt geüpdatet op deze RFID chip. Heel erg handig, maar deze informatie moet niet in de verkeerde handen komen.

SKIM Apparaat Dieven

Skimmers zijn personen die met een speciaal apparaat jouw persoonlijke gegevens kunnen lezen en stelen. Dit doen ze ZONDER dat je je portomonee ook maar hebben aan geraakt. Ze hebben een speciaal apparaat waarmee ze op afstand deze informatie kunnen verkrijgen  via de RFID chip die in jouw betaalpassen zitten verwerkt.

Hier boven zie je een Skim apparaat, het ziet er een beetje uit als een grote telefoon. daar wekt dit apparaat niet direct argwaan op.

Anti SKIM portemonnee

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Onze portemonnees zijn ale maal RFID protected en het Skim apparaat zal niet werken. De gegevens die dit apparaat uit zend worden geblokkeerd door onze portemonnees

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.

Lees hier meer over elektronisch zakken rollen http://www.snopes.com/fraud/identity/pickpocket.asp