Victorinox portemonnee – Ketting

Victorinox portemonnee

Victorinox portemonnee Onze portemonnees hebben allemaal een gaatje in de zijkant, en zijn daardoor de bevestigen aan een Victorinox ketting en een remketting van Victorinox. Hierdoor blijft de portemonnee altijd bij jou in de buurt, en kun je niet bestolen worden. Het merk Victorinox vooral bekend als het zakmessen merk. Het is een degelijk merk dat staat voor kwaliteit. Zowel de Riemketting als de basisketting zijn gemaakt met kwaliteit en gaan heel erg lang mee.

Portemonnee ketting

Wanneer je je portemonnee aan een ketting draagt, bescherm je jezelf tegen zakkenrollers. In de Bus, trein, festival, of andere druk plein, kunnen zakkenrollers ongemerkt jouw portemonnee uit je broekzak of tas halen. Een Victorinox ketting maakt dit onmogelijk, een dief verwacht niet dat een portemonee aan een ketting zit en zal daarom iemand uitkiezen die gemakkelijk te rollen is. U behoort niet meer tot deze doelgroep.

Protect your personals

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een buideltasje draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Dit is natuurlijk handig als je gaat reizen of een dagje naar een drukke locatie gaat zoals bijvoorbeeld een festival.

Safekeepers

Victorinox portemonnee is helemaal is lijn met ons verhaal.  Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen  goed  te bewaren.