Verzending

Verzending

Garantie en Levering

De garantie voor Safekeepers producten is 60 dagen. We proberen je product binnen 14 dagen bij je thuis te krijgen, maar vanwege de huidige omstandigheden kunnen er vertragingen voorkomen. Mocht je je pakketje niet binnen 14 dagen hebben, neem contact met ons op, dan kijken we graag met je mee!

Je mag een product retourneren binnen 14 dagen. Klik hier voor retourinformatie!

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, dit is mogelijk. Echter zal de verkoopprijs van het product hetzelfde zijn. Wil je graag je bestelling komen ophalen, vermeld dit dan in de notie van je aankoop. Vermeld ook wanneer je deze komt ophalen. Dan zorgen wij ervoor dat je pakketje klaarstaat wanneer je er bent!

 

Natuurlijk zorgen we ervoor dat afhalen Corona-proof is! We vragen je alleen wel om een mondkapje te dragen en je te houden aan de 1,5 meter zoals de maatregelen voorschrijven. Onder die omstandigheden ben je altijd welkom!

Pakket niet ontvangen

Je kan de status van je pakket controleren op onze pakket-niet-ontvangen pagina. De link voor deze pagina vind je in je account onder het kopje bestellingen. Mocht je geen account hebben, dan kan je de link naar de info vinden in de mail van je bestelling.

Mocht je toch nog vragen hebben, of er gewoon niet uitkomen, mail dan  gerust naar info@safekeepers.nl en we helpen je om je pakket te vinden!

Verzendkosten

Klik hieronder op uw land/regio om kosten en leveraar te zien

Nederland

Verzending binnen Nederland is gratis. Dit wordt verzorgd door PostNL of DHL.

België

Verzending binnen België is €3,95. Dit wordt verzorgd door PostNL.

Duitsland

Verzending binnen Duitsland is €3,-. Dit wordt verzorgd door Deutsche Briefdiensten.

Europa

Verzending binnen Europa is €14,95. Dit wordt verzorgd door DPD.

Internationaal

Internationale verzending is €29,95. Dit wordt verzorgd door DPD.

Contact gegevens Safekeepers

Je kan onze klantenservice via e-mail bereiken: info@safekeepers.nl. Telefonisch zijn we tijdens kantooruren bereikbaar op het nummer: 0314 – 785 162. Het adres voor ruil- of retourpakketjes is:

Safekeepers
Ulenpasweg 2F-1
‘s-Heerenberg.

Ook belangrijk om te vermelden is dat dit geen fysiek winkeladres is. Wij zijn een meer dan 10 jaar geleden begonnen als een online winkel.