Safekeepers rfid protected

Voor iedereen is er wel een Safekeepers rfid protected portemonnee . Een veilige, mooie portemonnee heb je altijd nodig. Je kan je portemonnee gebruiken voor je belangrijkste pasjes en briefgeld. Maar bijvoorbeeld ook  je telefoon, belangrijke notities en sleutels. Voor iedereen zit er wel een Safekeepers rfid protected portemonnee bij. 

Wat is betekent Safekeepers rfid protected?

R F I D  is een afkorting van de woorden: Radio-frequency identification (identificatie met radiogolven. RFID is een nieuwe versie  van de ouderwetse bar code. Een barcode werd ingevoerd om producten gemakkelijk en snel te scannen en daarnaast konden winkel eigenaren makkelijker hun voorraad bij houden. Een RFID tag is een chip die nog meer informatie bevat dan alleen een code. De informatie van deze  Chip kan op afstand worden aangepast. Zo heb je bijvoorbeeld een RFID tag op je creditcard en kun je online je adres weizigen. Hoeft hierdoor geen nieuwe pas te ontvangen omdat je iets hebt gewijzigd. De wijziging wordt doorgevoerd in de RFID tag.

Heren

Zonder Safekeepers rfid protected portemonnee is het bewaren van pasjes en geld erg lastig. Omdat u uw portemonnee elke dag nodig heeft is het belangrijk dat deze lang mee gaat en dus van hoge kwaliteit is. Onze portemonnees gaan erg lang mee, omdat ze van echt leer gemaakt zijn. Onze portemonnees zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zijn ook erg mooi om te zien.Wij hebben portemonnees in alle soorten en maten. Of u nou liever een kleine portemonnee voor uw pasjes heeft of een grote portemonnee, wij hebben wat u zoekt. Onze portemonnees zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Wij hebben bruine, zwarte en cognac gekleurde portemonnees. Voor Portemonnee Heren komt u bij ons, omdat onze portemonnees naast dat ze een erg luxe uitstraling hebben ook niet duur zijn.

Je kan de portemonnee ook veilig maken met een veilige ketting. Zo wordt te beschermt tegen stelen. En met RFID tegen skimmen. Stel dat je je portemonnee toch kwijt raakt heeft de portemonnee een unieke Lost & Find code zodat wij je helpen zoek

Klik hier om meer te lezen over onze beste verkochte heren Safekeepers rfid protected portemonnee, de Dublin!

Dames

Naast mooie heren portemonnees hebben we ook dames portemonnees in onze Safekeepers rfid protected portemonnee collectie. Elke vrouw houdt van een mooie, ruime & compacte portemonnee. In een portemonnee kan je veel pasjes, muntjes, briefgeld en bonnetjes kwijt. Soms zelfs je telefoon.Zo heb je al je belangrijke dingen in een handige portemonnee. Zo hoef je ook geen grote handtas mee te nemen voor bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen. Omdat je alles bij elkaar kan stoppen in één portemonnee liggen bijvoorbeeld pasjes of bonnetjes ook niet meer los in je handtas. Zo raak je minder kwijt en hoef je er minder lang naar te zoeken.

Je kan de portemonnee ook veilig maken met een veilige ketting. Zo wordt te beschermt tegen stelen. En met RFID tegen skimmen. Stel dat je je portemonnee toch kwijt raakt heeft de portemonnee een unieke Lost & Find code zodat wij je helpen zoek

Klik hier om meer te lezen over de Safekeepers rfid protected portemonnee met telefoonvak, de Porto!

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren. Wij ontwerpen producten voor de juiste situaties. Zo voorkom je dat je tijdens drukke evenementen gemakkelijk je belangrijke spullen kwijtraakt. In onze collectie komen dames portemonnees voor maar ook heren portemonnees die te combineren zijn met verschillende kettingen.