Twee bluetooth koptelefoons op één telefoon

Zo kun je twee koptelefoons koppelen aan 1 Iphone

Als je op reis bent is het leuk om samen een film te kijken. Maar zonder een transmitter kun je slechts 1 bluetooth koptelefoon koppelen. Hierdoor kun niet gezellig met twee personen 1 film kijken.

2 bluetooth koptelefoons op één iPhone voor fietsen

Nog een voorbeeld, stel je wilt samen wielrennen of fietsen dan is onze Safekeeepers bluetooth transmitter erg handig. Op deze manier kun je samen te gelijk een afspeellijst luisteren.

Meerdere bluetooth devices tegelijk connecten?

Het is belangrijk om je persoonlijke spullen goed bij je te dragen. Zoals je paspoort, mobiel en portemonnee. Als je deze spullen in een buideltasje draagt zorg je ervoor dat zakkenrollers er niet bij kunnen. Dit is natuurlijk handig als je gaat reizen of een dagje naar een drukke locatie gaat zoals bijvoorbeeld een festival.

Safekeepers

Wij geloven in het beter beschermen   van je persoonlijke spullen. Tegenwoordig reizen we veel en komen we op veel verschillende nieuwe plekken. Hierdoor je het belangrijk dat je je pinpas paspoort en mobiel altijd bij je hebt. Dit zorgt er namelijk voor dat je kan blijven reizen. Daarom is het belangrijk om deze persoonlijke spullen zo goed mogelijk te bewaren.