Veilig het nieuwe jaar in met deze pasjeshouder!

pasjeshouder blog creditcardetui

Nieuw jaar, nieuwe kleuren!

We gaan dit jaar goed en veilig beginnen met onze Hamburg pasjeshouder. Elk jaar wil je weer veilig naar je werk gaan of op reis. Om 2018 goed te beginnen hebben wij nieuwe kleuren van onze meest verkochte pasjeshouder toegevoegd. Het weer nieuwe leuke kleuren voor een goed nieuw jaar!

Rood, Sky blue en Delftsblauw

De nieuwe kleuren zijn: Rood, Sky blue en Delftsblauw. Het zijn hele kleurrijke kleuren en heel anders dan de klassieke kleuren; zwart, bruin en cognac. De pasjeshouders zijn voor de mensen die van kleur houden. Iemand die een outfit net willen opfleuren of net iets anders willen dan een standaard kleur. De pasjeshouder is voor dames en heren. Iedereen kan zo’n compacte pasjeshouder handig gebruiken.

Net zoals de klassieke kleuren kan deze worden gecombineerd met onze veilige kettingen. Hiermee ga je veilig het nieuwe jaar tegemoet.

De Hamburg heeft heel wat voordelen.

De pasjeshouder is gemaakt van echt zacht leer. Doordat de pasjeshouder is gemaakt van echt leer gaat deze langer mee. De kwaliteit blijft goed waardoor je er jaren lang plezier van blijft hebben. Tevens is het ook een compact design, hierdoor gebruik je hem dagelijks. Hij is makkelijk mee te nemen en omdat hij compact is gaat hij makkelijk in je broekzak. In deze pasjeshouder is er ruimte voor 14 pasjes. Je kan al je belangrijke pasjes en zelfs nog meer hier in kwijt. Ook is er aan de achterkant nog een vak voor muntjes en aan de binnenkant een vak voor briefgeld.

Deze pasjes houder is extra veilig en is ook nog veiliger te maken met onze veilige kettingen van Victorinox. Deze kettingen zijn vast te maken aan je riem en/of broek en aan de andere kant maak je hem vast aan de portemonnee. De kettingen zijn extreem sterk. Als je de ketting gebruikt, kan je portemonnee niet meer gestolen worden.

Dit geldt alleen voor de klassieke kleuren! Ook heeft deze portemonnee een RFID Anti-skimming technologie. Lees hieronder meer of klik hier om meer te lezen.

Wat is Skimmen en RFID protected?

Met speciale Anti-Skim technologie houdt u de moderne dief buiten de deur. Skimmen is een vorm van pasfraude, waarbij criminelen de magneetstrip van een pas kopiëren en de pincode bemachtigen op het moment dat er een betaaltransactie wordt verricht. Vervolgens maken de fraudeurs een kopie van de pas, samen met de pincode kunnen ze geld opnemen en betalen in binnen- en buitenland. Een complete ramp als dit dus gebeurd! Wees slim en voorkom dit gemakkelijk met het creditcard portemonnee van Safekeepers.

Onze klassieke kleuren

Naast onze kleuren hebben we ook nog steeds de klassieke kleuren beschikbaar. Een pasjeshouder is heel handig om te hebben, en nu zit er voor iedereen wel een kleur bij. Voor de simpele man maar ook voor de kleurrijke vrouw.

pasjeshouder blog creditcardetui
Share this post

One reply on “Veilig het nieuwe jaar in met deze pasjeshouder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers