Voordelen van de Malmö – Compacte portemonnee

compacte portemonnee 1130 malmö

Voordeel 1 – Extra dun

Een heel handig voordeel van deze compacte portemonnee is dat hij extra dun is. Hierdoor kan je hem gemakkelijk meenemen in je broek/achter- zak. Hij zit heel comfortabel en zo heb je er geen last van als deze in je zak zit.

Voordeel 2 – Te combineren met onze veilige kettingen van Victorinox

Net zoals (bijna) al onze portemonnees, is de Malmö ook te combineren met onze veilige kettingen van het merk Victorinox. De kettingen zijn gemaakt van extreem sterk metaal. De ketting kan je aan de ene kant vastmaken een het ringetje aan de zijkant van de compacte portemonnee. Als je kiest voor de lange ketting dan kan je deze vastmaken aan de lus van je riem aan je broek of aan je tas. Maar als je voor de riemclip kiest, dan kan je deze met een clip aan je riem vastmaken. Zo kan je portemonnee niet gestolen worden of kwijt raken.

compacte portemonnee 1130 malmö

Voordeel 3 – RFID Protected

Het handige en veilige, naast het gebruiken van een veilige ketting, is dat deze compacte portemonnee ook RFID protected is. Tegenwoordig kunnen je gegevens heel snel worden gestolen. Door deze slimme technologie kunnen dieven en zakkenrollers je gegevens niet stelen. Het gaat dan om bijvoorbeeld je bank gegevens of bijvoorbeeld je geld.

Voordeel 4 – Gemaakt van echt leer

Natuurlijk wil je zo lang mogelijk doen met je compacte portemonnee. Dat kan heel goed met deze Malmö. Net zoals al onze producten is ook deze gemaakt van echt leer. Hierdoor blijven je producten langer mooi en gaan ze langer mee, waardoor je er jarenlang plezier van hebt!

Voordeel 5 – Geheim kaartvakje

Een slim voordeel van deze compacte portemonnee is het geheime kaartvakje. Achter je pasjes zit er een uitschuif vakje waar je je pasjes in kan doen, en gemakkelijk uit kan schuiven. Hier passen wel 5 pasjes in.

Extra voordeel – Mooi verpakt

Een extra voordeel van Safekeepers is dat ook deze Malmö compacte portemonnee mooi wordt verpakt en naar je wordt opgestuurd. Wie wil dat nou niet?!

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Safekeepers