Zakengeschenken nodig? Denk dan aan een schrijfmap!

zakengeschenken schrijfmap-a4-blauw-ingebruikIk wil zakengeschenken halen, maar ik weet niks…wat nu?

Het geven van zakengeschenken is voor veel ondernemers altijd weer een lastige bezigheid. Dit komt voornamelijk door het feit dat heel veel ondernemers niet weten wat ze moeten geven aan de andere bedrijven. Het belangrijkste is om een uniek zakengeschenk te verzinnen, je wilt immers wel hebben dat de zakengeschenken een blijvende indruk achterlaten. Wij hebben voor jou vandaag een oplossing gevonden die jij zeker zou moeten overwegen!

De schrijfmap: een van de meest ideale zakengeschenken

De schrijfmap is één van de beste zakengeschenken die je maar kunt geven aan jouw zakelijke partners. Het mooie aan een schrijfmap is dat iedereen hier iets aan heeft. Nagenoeg iedereen zal wel bepaalde papieren mee naar het werk moeten nemen, middels een schrijfmap is dit geen enkel probleem. Door te kiezen voor onze hoogwaardige lederen schrijfmappen zal je zeker weten dat de persoon in kwestie voorzien is van een professioneel en uniek cadeau. Er zijn talloze uitvoeringen beschikbaar om uit te kiezen, dit maakt het dan ook zo divers. Bekijk hier ons hele assortiment.

Een schrijfmap is heel mooi, maar ik wil nog iets extra’s…

Een schrijfmap is uitstekend geschikt voor het opbergen van bepaalde schriften of papieren stukken. En je kunt er vaak ook wel je laptop en/of mobiele telefoon in kwijt. Maar hoe zit het met het bijhouden van pasjes of visitekaartjes? In dit geval kan je ervoor kiezen om een extra pashouder als zakengeschenk er bij te geven. Ook de pashouder is verkrijgbaar in alle mogelijke soorten en maten, hierdoor ben je in staat om altijd weer de juiste keuze te maken voor jouw klant of partner. En deze zijn vaak met dezelfde kleur of print beschikbaar, zodat het een mooie, bij elkaar passende set wordt. Een pashouder maakt het mogelijk om jouw pasjes op een eenvoudige manier bij je te hebben, zonder dat je elke keer jouw portemonnee bij je moet hebben. Naast je pasjes is er plaats voor een visitekaartje, voor de zakelijke partners is dit een leuke toevoeging.

Dat is mooi, maar niet helemaal wat ik zoek.

Geen probleem, we hebben nog veel meer moois in onze winkel! Wat dacht je van portemonnees? Of misschien een mooie leren riem? Misschien zelfs een telefoonhoesje? We hebben van alles, dus kijk gerust rond.

Oh, en al onze producten zijn voorzien van Lost&Find! Klik hier om er meer over te lezen!

De schrijfmappen van Safekeepers zijn in verschillende maten, kleuren en materiaal te verkrijgen.

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!